Brita Wattrangs gata 20

Glasberga Sjöstad, Södertälje

3 000 000 kr

Villatomt med sjöutsikt - 20 minuter Sthlm

Med ett av Glasberga Sjöstads bästa lägen ligger denna lättbyggda villatomt med utsikt över Glasbergasjön och gränsande till grönområde.

Glasberga Sjöstad är omgivet med åkrar, ängar och skogsområden som ger en vacker och attraktiv inramning. I området finns även en sjö som erbjuder både bad och fiske samt lekplats.

Centralt i Glasberga ligger en torgplats med bland annat en liten närservicebutik och café med uteservering. På andra sidan E4:an finns Morabergs handelsplats med ett stort utbud av service, butiker och restauranger: Några minuter från områdets infart pågår bygget av ICA Maxi och Biltema.

Alldeles vid infarten till Glasbergs Sjöstad ligger områdets förskola med plats för ca 130 barn och närhet till Östertäljes två mycket populära grundskolor.

Till busshållplats är det ca 100 meter. Till Södertälje centrum tar det ca 5 minuter med bil och knappt 30 minuter till centrala Stockholm.

Tomten

Tomtarea 702 m² (friköpt).

Övrigt om bostaden

Tomten är plan och uppfylld med stenkross.Byggrätten är 25% av tomtytan och man får bebygga fastighen med enfamiljsvilla i ett eller två plan och modern stil. Ej parhus.

Se detaljplan och gestaltningsplan/vision.Anslutningsavgifter för vatten, avlopp, el, fjärrvärme och stadsnät tillkommer med 310 000:-.Grönområde mellan tomten och Glasbergasjön.

Gatuadress:
Brita Wattrangs gata 20
Fastighetsbeteckning:
del av fastigheten Glasberga 1:15, tomt nr 11 (blivande fastigheten Glasberga 1:465)
Pris:
3 000 000 kr
Tomtarea:
702 kvm
Ansvarig mäklare Per-Magnus Ekström
070-560 95 75
per-magnus@bolundvall.se

Intresseanmälan