Petersbergsstigen 26 B

Salem Söderby, Salem

3 695 000 kr

Härligt läge i ett lugnt och trivsamt område

Missa inte chansen att förvärva denna bostad från Trivselhus med Ballingslöv kök, två helkaklade badrum, walk in closet, golvvärme, parkering i avgiften. Perfekt för barnfamiljen. Välkommen!

Planlösning

Entreutrymme/hall: klinker och parkettgolv, målade väggar och tak.

Kök: vitvaror från Bosch, kyl och frys i fullhöjd. Induktionshäll. Diskmaskin.

Badrum / tvättstuga: WC, handfat, dusch samt golvvärme. Kakel på väggar och klinker på golv

Vardagsrum: parkettgolv, målade väggar och tak. Gott om plats för diverse möbler.

Sovrum: tre rymliga sovrum, varav ena har en walk in closet.

Badrum: WC, handfat, dusch och badkar.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2-plans radhus
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Uppvärmningssystem
IVT frånluftvärmepump

Balkong/uteplats

Väl tilltagen terass med plats för både utemöblemang och blommor.

Bilplats

En parkeringsplats nära huset ingår i avgiften. Det finns flera gästparkeringar i området.

TV och bredband

Fastigheterna är anslutna till fibernät.

Driftskostnad

Uppvärmning
474 kr
Försäkring
80 kr
Hushållsel
708 kr
Summa
1 262 kr

Föreningen

Namn
BRF Salem Petersberg 2
Antal lägenheter
21 st
Organisationsnummer
769628-6397
Utförda renoveringar
Byggnaderna är nyproducerade varför något underhållsbehov ej beräknas föreligga under år 1-10.
Andel i föreningen
4.76%

Bostadsrättsföreningen registrerades 2014-08-28. Föreningens nuvarande stadgar registrerades 2014-11-06 och nuvarande ekonomiska plan registrerades 2015-10-29.
Föreningen förvärvade den 25 juni 2015 fastigheterna Salem Petersberg 17,18,19,20,21,24,25,31,32. På fastigheterna har föreningen uppfört fyra radhuslängor och två parhus om 21 bostadsrättslägenheter samt parkeringsplatser.
Brf Salem Petersberg 2 är en förening med ett högt, härligt läge i ett lugnt och trivsamt område. Föreningen består av 21 radhus om 130 kvm. Bostadsrättsföreningen har friköpta fastigheter och varje bostadsrätt har egen tomt och parkeringsplats. Läget är optimalt för barnfamiljer, med egen lekpark i området och naturen nära intill. Dessutom på en lugn återvändsgata.
Husen är trivselhus som borgar för hög kvalitet och är energieffektiva där uppvärmning via IVT frånluftvärmepump gör husen energisnåla. Vit puts på fasaden är långsiktigt hållbart och kräver väldigt lite underhåll. En fördel med bostadsrätt är också att du slipper det tak-och fasadunderhåll som krävs om man äger en villa.

Föreningen är klassad som en äkta bostadsrättsförening.

Övrigt

Söderby ligger väldigt bra till för såväl service som kommunikationer. Till centrala Stockholm tar det bara någon halvtimme och till Södertälje en kvart med bil.
Kollektivtrafiken är väl utbyggd med buss som på några minuter tar dig från Söderby torg till Rönninge eller Tumba station där pendeltåget går till Stockholm central på en halvtimme. Från Söderby till Fridhemsplan går det direktbussar via Salem och Hornstull, med en restid på ca 30-40 minuter.
Men det mesta av service finns i närområdet. På Söderby torg finns Pizzeria och frisör, och i Salems centrum såväl livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral och tandläkare som banker, systembolag och konditori. Lite längre bort, i Tumba centrum, finns en inomhusgalleria med ett femtiotal butiker och på endast 1,5 mils avstånd ligger Kungens kurva med bl.a Ikea, Citygross, Ica kvantum, Jula, H&M.
Strax intill bostäderna ligger Pysslingens förskola (1-5 år) och skola F-5 tillsammans med fritidsverksamhet. Eftersom man här har skogen alldeles nära har förskolan inriktat sig mycket på utomhuspedagogik, och även språk. Fler valmöjligheter finns i form av ett flertal förskolor, både privata och kommunala. Ett exempel är Skogsängsgårdens förskola som ligger i området. Det finns också 4 kommunala grundskolor F-9 att välja mellan, och utöver Pysslingen finns fler friskolor, bl.a Söderby friskola.
För dig som har lite äldre barn finns Rönninge gymnasium som är kommunalt och erbjuder naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet, byggprogrammet samt barn- och fritidsprogrammet. Vad gäller fritidsaktiviteter har barn och ungdomar dessutom över 100 olika föreningar inom idrott och kultur att välja på.
Värt att veta är också att Salem är en av Sveriges tryggaste kommuner, enligt SKL:s så kallade öppna jämförelser mellan olika kommuner vad gäller trygghet och säkerhet. Ännu en bra anledning att bo i Söderby!
Gatuadress:
Petersbergsstigen 26 B
Byggår:
2015
Lägenhetsnummer:
26
Byggnadstyp:
2-plans radhus
Pris:
3 695 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 496 kr/mån. Exkl värme. Parkering ingår i månadsavgiften.
Boarea:
130 kvm
Antal rum:
4 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Intresseanmälan