Barkarbyvägen 38, tr. 5

Barkarbystaden, Järfälla

2 495 000 kr

Nyproduktion på femte våningen med Kungsbalkong.

Välkommen till en optimalt planerad 2:a med stor kungsbalkong med sol från morgon till eftermiddag i attraktiva kvarter i nya Barkarbystaden!

En bostad i nyskick som ligger avskild med tyst läge, där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt, belägen i trevligt område där lugna kvarter möter citypuls. Kommunikationer i form av bussar och pendeltåg från Barkarby station. Hjärtligt välkommen på visning!

Planlösning

Väldisponerat kök (Ballingslöv) med påkostade ytskikt, full maskinell utrustning (Siemens och Miele) samt matplats för flertalet gäster, rum med självklar plats för soffmöbel samt badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Sovrum med plats för stor säng om 1,80m och mycket god förvaring i rymliga platsbyggda garderober.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
5 av 6, hiss finns.
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Självdrag
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Övriga byggnader

Till lägenheten finns ett källarförråd.

Cykel- och barnvagnsrum finns i källaren.

Bilplats

Det finns 32 stycken parkeringsplatser i underliggande garage.
Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystem sköts av ett parkeringsbolag som heter CorePark som föreningen anlitar. Parkeringsplatsen är personlig och följer därför inte med till nästa köpare vid en eventuell försäljning av bostaden. Om ni önskar hyra parkering i föreningens garage så går det bra att anmäla intresse via länken http://akesundvall.se/garageplatser/takten/ .
Plats kan hyras för ca 1 178 kr/mån.
Det finns några laddstolpar för elbilar i garaget.

TV och bredband

Fastigheten är ansluten till IP-onlys fibernät. Ni tecknar eget abonnemang för data, tv och tele med valfri leverantör. Ni hittar mer om vilka leverantörer som är anslutna till IP-onlys nät på www.ip-only.se.

Driftskostnad

Försäkring
100 kr
Hushållsel
150 kr
Summa
250 kr

Föreningen

Namn
Brf Tonen
Antal lägenheter
61 st
Andel i föreningen
1.3086%
Andel av årsavgift
1.3086%

Övrigt

Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya trafiknav. Tunnelbana, pendeltåg och regionaltåg kommer att stanna vid Barkarby station och Förbifart Stockholm kommer att passera här. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer från och till Stockholm.
Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det om några år kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden får Barkarby en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. 2018 sker byggstart för tunnelbanan till Barkarby via Barkarbystaden. Arbetet beräknas ta cirka sex år.
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Barkarbyvägen 38, tr. 5
Byggår:
2017
Lägenhetsnummer:
33-1402
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
2 495 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
2 720 kr/mån. I månadsavgiften ingår driftkostnader för värme, VA, sophämtning, fastighetsskötsel och förvaltning. Förbrukning av hushållsel tillkommer och betalas via enskilda lägenhetsabonnemang av respektive medlem.
Boarea:
48 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rok
Ansvarig mäklare Majed Shammastoma
076 202 63 64
majed@bolundvall.se
Extra kontakt Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan

Kök och rum
Entré/Hall
Kök
Kök
Detaljbild kök
Dubbla balkongdörrar från rum
Balkong
Utsikt balkong
Kök och rum
Sovrum
Badrum med tvättmaskin
Innergård och Fasad