Södra Sjögatan

Glasberga Sjöstad, Södertälje

3 595 000 kr

En oas med ett fantastiskt läge - 25 minuter till Sthlm

Boka nu i etapp 2 - Lilla Nysjön - Avgiftsfritt i 3 år!!

C4 hus kommer bygga ytterligare 20 kedjehus i bostadsrättsform med gräns mot vackra Lilla Nysjön och ett stenkast från Glasbergasjön med dess fina omgivningar, strövområden och möjlighet till bad.

Kedjehus är i 2 plan med en spännande och tilltalande arkitektur i funkisstil och där ljuset och rymden är centralt och måste upplevas.

I standardutförande ingår golvvärme på bottenplanet, öppen lösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier, helkaklade bad- och duschrum, stor altan och varmgarage.

Boka en visning redan nu i vårt visningshus från etapp 1.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk

Balkong/uteplats

Uteplats 1:

Träbelagd altan med glasräcke som nås via vardagsrummet på entréplanet. Här kan man njuta av grillkvällar och mysig samvaro. Via altanen kan man även nå tomten.

Takterrass (tillval)

Terrassen nås från masters bedroom och allrummet på övre plan.

Bilplats

Garage som är isolerat och har gjuten platta.

TV och bredband

Stadsnätet indraget.

Föreningen

Namn
Lilla Nysjön 2
Antal lägenheter
20 st
Organisationsnummer
769633-3603
Andel i föreningen
5.01317%
Andel av årsavgift
5.01317%

Bostadsrättsföreningen kommer äga 20 st kedjeshus (16 st om 127 kvm och 3 st om 125 kvm 1st om 117 kvm).
Föreningens mark är 6 370 kvm.

Föreningen är klassad som en äkta bostadsrättsförening.

Övrigt

Glasberga Sjöstad är en unik möjlighet att bosätta sig i en helt ny natur- och sjönära stadsdel. Här erbjuds lugna och familjevänliga kvarter med Funkisinspirerande kedjehus.
Kommunikationerna till Stockholm är goda och bara minuter bort ligger Morabergs Handelsplats med bl.a. en nyöppnad ICA Maxi och Biltema.
Stadsdelen ligger i östra Södertälje med bra kommunikationer till Stockholm med såväl bil som kollektivt. Med buss 759 når man pendeltågstationen i Östertälje och Södertälje centrum med dess gallerier, restauranger, hotell och caféer.
Glasberga Sjöstad är ett område för alla, stora som små. Åkrar, ängar, skogsområden och sjöar lockar till motion, äventyr, bad och fiske.
I området finns förskola och närbutik. Cykel- och gångvägar, ute gym, fotbollsplan och ytterligare en förskola är planerat.
I området tillämpas "Lugna gatan principen" vilket skapar en extra trygghet och gatubilden är anpassad till barn och gående.

HUSEN
Kedjehusen i denna unika bostadsrättsförening följer den naturliga terrängen runt områdets helt egna Lilla Nysjön, som har sitt utflöde i Glasbergasjön som ligger ett stenkast bort.
Trädgårdsstaden är förebilden eftersom man strävar efter en social, harmonisk och naturnära boendeupplevelse. Tomtytorna avgränsas därför med häckar för att göra kvarteren öppna och grönskande.
Etapp 2 (C1-C20) som nu säljs tillhör de så kallade funkiskvarteren och håller en stilren arkitektur. Fasaderna har liggande träpanel i diskreta gula och ockrafärgade toner.

Boarean är 127 resp. 125 och 117 kvm och är på alla sätt funkishus; snygga, stilrena och funktionella.
Entrésidan är välkomnande med trädgård, huvudentré och ett skyddande garage.
Groventré via garaget som leder direkt till ett praktiskt utrymme för klädvård som i sin tur ligger i anslutning till köksavdelningen.
Huvudentrén har en välkomnande framtoning som övergår i en öppen och ljus planlösning där köket öppnar sig mot matplats och vardagsrum med stora glaspartier och dörrar. I anslutning till entrén finns en WC och mitt emot en trappa upp till övervåningen. Under trappan återfinns smarta förvaringsutrymmen.
Övervåningen är centrerad kring ett allrum. Allrummet har en flexibel lösning som tillåter möjligheten att dela av och på så vis skapa ytterligare ett sov-/arbetsrum.
På övervåningen finns även ett badrum.

Bostäderna i etapp 2 beräknas inflyttningsklara 2019

Bilderna kommer från ett tidigare referensprojekt och att förändringar kommer att ske. Bilderna kan innehålla tillval.
Gatuadress:
Södra Sjögatan
Byggår:
2019
Lägenhetsnummer:
C1 - C16
Byggnadstyp:
2 plan
Pris:
3 595 000 kr
Månadsavgift:
4 655 kr/mån
Boarea/biarea:
127/22 kvm
Antal rum:
5 rok
Ansvarig mäklare Per-Magnus Ekström
070-560 95 75
per-magnus@bolundvall.se
Extra kontakt Majed Shammastoma
076 202 63 64
majed@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan