Hökmossvägen 2G

Nykvarn

Håll utkik!

Inom kort har vi nöjet att presentera denna trevliga lägenhet i populära Engelska Parken. Här bor man i en lägenhet med modern genomtänkt planlösning och härliga sociala ytor. Lägenheten har trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, 2 st inglasade balkonger med bra storlek, fina ytskikt och goda förvaringsutrymmen. Optimalt belägen med gångavstånd till bl.a skolor, mataffär och kommunikationer som tåg.

Anmäl intresse redan idag!

Planlösning

Välkomnande möblerbar hall med goda avhängningsytor, behaglig golvvärme och klinkergolv.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där köket är i mitten med härligt ljusinsläpp från två håll genom stora fönsterpartier.

Plats för soffgrupp och tv med utgång till inglasad balkong på ena sidan av köket och utrymme för matbord för 8-10 personer på andra sidan om köket.

Köket är rymligt med trevliga sällskapsytor runt stor köksö. I köksön är det förvaring i skåp, diskho och diskmaskin. Köket består av förvaring i skåp och lådor med vita luckor, vitvaror som ugn, spishäll, inbyggnadsmicro och två st kombinerade kyl och frys.

Vidare i lägenheten är det skjutdörrar till en mellanhall med förvaring i ett städskåp. Från mellanhallen når man två sovrum och badrum.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och även byrå om så önskas. I sovrummet är det förvaring i skjutgarderober längs en hel vägg.

Helkaklad badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv med golvvärme. I badrummet är det badkar med duschdraperi, toalett, handfat med spegelskåp ovanför, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Ovanför tvättmaskin och torktumlare är det en arbetsbänk samt förvaring i skåp.

Ytterligare sovrum med härligt ljusinsläpp, förvaring i skjutgarderober och plats för säng.

I hela lägenheten är det parkettgolv och gråa målade väggar.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
1 av 4, hiss finns.
Fönster
3-glasfönster

Övriga byggnader

Till lägenheten finns ett källarförråd. I hus på gården finns det cykelförråd samt möjlighet att hyra ett förråd till om så önskas.

Bilplats

I föreningen finns det parkeringsplatser med elstolpe som kostar 390 kr/mån. Separat kö tillämpas. (Tillgängliga platser finns, kontrollerat 2019-03-07)

TV och bredband

TV och internet finns via stadsnät.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
350 kr
Summa
500 kr

Föreningen

Namn
Brf Engelska Parken
Antal lägenheter
42 st
Organisationsnummer
769624-5815

Gatuadress:
Hökmossvägen 2G
Byggår:
2014
Lägenhetsnummer:
G1101
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Månadsavgift:
4 275 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och sophantering.
Boarea:
81 kvm
Antal rum:
3 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan