Byggvägen 2B

Trosa

2 650 000 kr

Sällan till salu!

Välkommen till detta välplanerade parhus i Trosa. Här bor man i ett barnvänligt område på återvändsgata i ett trevligt hus med fina materialval, stor altan i söderläge och 5 rum och kök. Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till huset samt bra förvaring. Endast 5 minuter till bl.a skola och Ica Trossen. Välkommen på visning!

Planlösning

Rymlig hall med goda möjligheter för avhängning dels på hatthylla samt i förråd. I hallen är det grått klinkergolv med golvvärme. Rakt fram från hallen är det ett badrum med vitt kakel på väggarna och grå plastmatta på golvet. I badrummet är det badkar, toalett, tvättmaskin, torktumlare, handfat med skåp under och spegel ovanför.

Kök med goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor med vita luckor. Arbetsytor på laminatbänkskivor mer trevligt ljusinsläpp från fönster ovanför. Rostfria vitvaror som kyl, frys, fläkt, inbyggd ugn och micro samt integrerad diskmaskin och spishäll. I köket är det plats för matbord upp till 6 personer. 

Vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord om så önskas. Utgång till rymlig altan. Under trappen till övervåningen är det ett förråd.

Övre plan:

En trappa upp möts vi av ett allrum med härligt ljusinsläpp och plats för soffgrupp. Här går det även att göra ett rum till.

Rymligt sovrum med 3 garderober, plats för dubbelsäng och utgång till balkong mot framsidan. Ytterligare rymligt sovrum med 2 garderober och fönster mot baksidan. Sista sovrummet är det en garderob samt platsbyggd säng med garderob och skrivbord under. På övervåningen är det även ett duschrum med vitt kakel på väggarna och grå plastmatta på golvet. I duschrummet är det även dusch, toalett samt handfat med skåp under och spegel ovanför.

I hela huset är det träfärgat laminatgolv, vitmålade väggar och fönsterbänkar i granit. I varje rum i huset är det uttag för internet.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Parhus
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
FTX

Balkong/uteplats

stor träaltan i söderläge på baksidan med utgång frånvardagsrummet.

På framsidan av huset finns en balkong med morgonsol och plats för sittgrupp.

Bilplats

2-3 st parkeringsplatser på uppfarten ingår.

TV och bredband

Finns via stadsnät.

Driftskostnad

Övrigt
2 000 kr
Summa
2 000 kr

I övrigt ingår värme, vatten, hushållsel och sophämtning.

Föreningen

Namn
Brf Ulltickan BoKlok
Antal lägenheter
14 st
Organisationsnummer
769631-1831

Gatuadress:
Byggvägen 2B
Byggår:
2016
Lägenhetsnummer:
G1S
Byggnadstyp:
Parhus
Pris:
2 650 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 778 kr/mån. I avgiften ingår kabel-TV, internet och parkering.
Boarea:
117 kvm
Antal rum:
5 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan