Vinkelgatan 1B-1201

Trosa, Trosa

2 250 000 kr

Välplanerad och ljus lägenhet högst upp i huset med hög standard.

Modern tidlös elegans karakteriserar denna välplanerade tvåa. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar trevliga, sällskapsytor. Rymligt sovrum med utmärkt förvaring i garderober. Materialvalen och färgsättningen är ljus och sober. Genomgående ekparkett i vardagsrum och sovrum, klinker i hall. Stora fönster i flera väderstreck och fina materialval är genomgående för hela lägenheten. Det är en lägenhet utöver det vanliga och i absolut toppskick. Med högsta läge i huset kan du från lägenhetens härlig takterrass om 20 kvm, med utgång från vardagsrummet njuta av en fantastisk utsikt.

Beräknat tillträde juni 2019.

Planlösning

Hall

Välkomnande och rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter i garderober för ytterkläder och skor. Ljusa väggar och mörkgrått klinkergolv.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med öppen planlösning till köket. Bra plats för soffa, TV-möbel och annan önskvärd inredning. Ljusa väggar och ekparkett.

Köket

Köket är öppet mot vardagsrummet med stilig inredning från Vedum och gott om förvaring bakom luckor i vit färg. Välutrustat med vitvaror från Cylinda, induktionshäll, inbyggd ugn, fläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Bra plats för stort matbord. Stora fönster, parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum

Rymligt sovrum med bra plats för säng, sängbord och annan sovrumsinredning. Förvaring i form av garderober i vit färg. Parkettgolv och ljusa väggar.

Takterrass

Härlig takterrass om 20 kvm med utgång från vardagsrum och kök.

Badrum

Exklusivt och modernt badrum med klinkergolv och kakel på väggar samt golvvärme för ökad komfort. Badrummet är välutrustat med kombimaskin, duschhörna med takdusch, duschväggar i glas, spegel med integrerad belysning, tvättställ med kommod och wc.

Byggnadssätt

Våningsplan
3 av 3, hiss finns.

Driftskostnad

Försäkring
99 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
349 kr

Föreningen

Namn
Brf Bokö Park
Antal lägenheter
36 st
Organisationsnummer
769634-8353

Gatuadress:
Vinkelgatan 1B-1201
Byggår:
2019
Lägenhetsnummer:
1B-1201
Pris:
2 250 000 kr
Månadsavgift:
3 667 kr/mån
Boarea:
60 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rok
Ansvarig mäklare Majed Shammastoma
076 202 63 64
majed@bolundvall.se
Extra kontakt Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan