Sockerbruksgatan 3

Glasberga, Södertälje

3 150 000 kr

Exklusiva radhus med sydvästläge i populära Glasberga!

Nu har vi nöjet att presentera dessa rymliga radhus i exklusivt utförande i Glasberga. 23 st radhus med beräknad inflytt första kvartalet 2020.

Bostäderna består av 5 rok med hög standard som bl.a 3 st helkaklade duschrum, vitlaserat parkettgolv, vattenburen golvvärme i samtliga plan och både balkong och uteplats i söderläge med härlig utsikt. Högt och fritt läge med vid utsikt.

Boka redan idag!

Planlösning

Entréplan

Välkomnande hall med utrymme för hatthylla. Vidare kommer vi till ett stilrent kök med vita släta luckor, goda arbetsytor på bänkskivor av marmor. I köket är det maskinell utrustning som rostfria vitvaror från Siemens som kyl, frys, ugn, micro, spishäll och integrerad diskmaskin. I köket är det mässingsfärgad blandare och underlimmad ho. I kök och hall är det ett grått klinkergolv (60x60cm). Öppen planlösning mot vardagsrummet där det är ett härligt ljusinsläpp från fönster mot baksidan samt utgång till balkong. I vardagsrummet är det vitlaserat parkettgolv. På entréplan finns även goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderob längs trappan. Helkaklat duschrum med grått kakel på väggarna (30x60cm) och grått klinkergolv (15x15cm). Duschrummet har inredning som vägghängd toalett, handfat med skåp under och spegel ovanför samt takdusch med duschvägg i glas. I hela entréplanet är det spotlights i taket och vitmålade väggar/tak.

Övre plan

En trappa upp möts vi av en hall där man når samtliga rum. 2 st sovrum som är något mindre på ena sidan av huset och ett master bedroom med egen klädkammare. Mellan rummen är det ett duschrum med takdusch, vägghängd toalett, handfat med skåp under och spegel ovanför. I duschrummet är det samma kakel/klinker som på entréplanet. På övre plan är det vitmålade väggar/tak samt vitlaserat parkettgolv.

Nedre plan

Rymligt allrum med möjlighet till att dela av till ytterligare ett sovrum (se ritning). Från allrummet är det utgång till altan på baksidan. Goda förvaringsmöjligheter i förråd. I ena delen av huset är det separat tvättstuga och duschrum. I tvättstugan är det grått klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanför samt en diskho. I tvättstugan är det goda förvaringsmöjligheter i garderober.
Helkaklat duschrum med samma kakel/klinker som i de andra. Vägghängd toalett, handfat med skåp under och spegel ovanför samt takdusch med duschvägg i glas.
På nedre plan är det vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar/tak.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Radhus
Fönster
3-glasfönster

Balkong/uteplats

Till varje bostad hör en balkong om 8 kvm med glasräcke i entréplan samt ytterligare en träaltan på nedre plan. Båda med söderläge.

Bilplats

Till varje bostad ingår en parkeringsplats.

TV och bredband

TV och internet finns via stadsnät.

Driftskostnad

Uppvärmning
860 kr
Försäkring
350 kr
Hushållsel
350 kr
Summa
1 560 kr

Föreningen

Namn
Brf Glasberga Utsikten
Antal lägenheter
23 st
Organisationsnummer
769635-7040
Andel i föreningen
4.3478%
Andel av årsavgift
4.3478%

Typ:
Bostadsrättsradhus
Gatuadress:
Sockerbruksgatan 3
Byggår:
2019
Lägenhetsnummer:
1-23
Byggnadstyp:
Radhus
Pris:
3 150 000 kr Pris från
Månadsavgift:
4 995 kr/mån. I avgiften ingår renhållning.
Boarea:
138 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
5 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se
Extra kontakt Majed Shammastoma
076 202 63 64
majed@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Intresseanmälan

Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Entréplan
Övre plan
Nedre plan