sön 26/1 kl 13:30-14:00

Vidbynäs Allé 4

Vidbynäs, Nykvarn

3 850 000 kr

Radhus med hög standard och altan i sydväst!

Påkostat radhus med stor altan och kvällssol i natursköna Vidbynäs. Huset har en tilltalande arkitektur, generösa sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och 3 - 4 sovrum. Genomgående bra standard med påkostat kök, helkaklade badrum, vacker ektrappa, carport, balkong och förrådsbyggnad.

Med mycket vackra omgivningar gör detta till ett mycket attraktivt boende. Vidbynäs allé ligger i direkt anslutning till en högklassig 36 håls golfbana och endast ett stenkast från klubbhuset och med ett flertal restauranger, bad och kommunikationer på bekvämt gångavstånd.

Vidbynäs har ett lättillgängligt läge endast ett par minuters bilväg till motorvägspåfart, busshållplats inom 200 - 300 meter och snabbtåget till Sthlm i Nykvarns centrum som ligger ca 3 km bort.

Tre bra restauranger i närområdet, Vidbynäs ca 100 meter, Mångfaldenshus ca 450 meter och Turinge ost och vin ca 750 meter.

Till sjön Turingen är det ca 100 meter.

Planlösning

Entréplan

Hall

Välkomnande hall med plats för skoställ och hatthylla samt förvaring i garderob.

Duschrum

Helkaklat med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredning som takdusch med duschväggar i glas, toalett, handfat med skåp under och spegel ovanför.

Tvättstuga/groventré

Rymlig med praktiskt grått klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare med diskbänk ovanför. I rummet är det även värmepump samt yta för att sätta upp hatthylla om så önskas.

Allrum

Rymligt med gott om plats samt härligt ljusinsläpp från fönsterparti mot baksidan. I rummet är det gott om plats för soffgrupp/matbord och utgång till altanen.

Kök

Kök från Vedum med gott om förvaring i skåp och lådor med vita luckor. Goda arbetsytor på bänkskiva av marmor med nedfälls spishäll och underlimmad diskho. Rostfri maskinell utrustning som kyl, frys, micro, ugn och diskmaskin. I köket är det trevligt ljus från hörnfönster. Gott om plats för matbord för 6-8 personer.

Mellanplan

Allrum

På mellanplanet möts vi av ett allrum med plats för soffgrupp. Fönster åt två håll vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Utgång till balkong mot entrésidan.

Sovrum

Med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderob.

Gästrum/sovrum

Används idag som gästrum. Trevligt ljusinsläpp från stort fönster mot baksidan. Rummet har gott om utrymme för säng samt förvaring i inbyggd skjutgarderob med spegeldörrar.

Arbetsrum/sovrum

Används idag som arbetsrum och har plats för säng samt förvaring i skjutgarderob med spegeldörrar. Fönster i 2 väderstreck som ger härligt ljus.

Duschrum

Helkaklat med stora ytor. Rummet har grått klinkergolv med behaglig golvvärme och vitt kakel på väggarna. Inredning som handfat med skåp under och spegel ovanför, skåp till förvaring, toalett, handdukstork samt takdusch med duschvägg. I rummet är det trevligt ljusinsläpp från fönster samt plats för badkar. Bra belysning från spotlights i taket.

Klädkammare

Mellan sovrummen är det en klädkammare/förråd med gott om förvaringsmöjligheter.

Övre plan

Allrum

Högst upp är det ett stort rum som enkelt kan delas till 2 sovrum. Trevligt ljusinsläpp från stora fönster i takkupor åt två håll.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Radhus
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk med värmeåtervinning
Uppvärmningssystem
Frånluftsvärmepump

Balkong/uteplats

På baksidan av huset med utgång från vardagsrummet finns en härlig altan i sydvästläge med insynsskydd mot grannarna.

Övriga byggnader

På tomten finns det ett förråd.

Bilplats

I anslutning till entrén är det en carport. I området finns även gästparkering.

Föreningen

Namn
Vidbynäs park 2
Organisationsnummer
769633-7349

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Vidbynäs Allé 4
Byggår:
2017
Lägenhetsnummer:
2
Byggnadstyp:
Radhus
Pris:
3 850 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 594 kr/mån
Boarea:
175 kvm
Antal rum:
6 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan