Norra Sjögatan 21

Glasberga, Södertälje

3 295 000 kr

Exklusivt radhus med 3 uteplatser!

Nu har vi nöjet att presentera detta exklusiva radhus i populära Glasberga. 138 kvm i 3 plan med en modern arkitektur och hög standard. Husen är byggda av sten med golvvärme i samtliga rum. Högklassiga platsbyggda kök med bl.a granitbänkskiva. I standard ingår helkaklade badrum med klinkergolv, spotlights, vacker vitlaserad ektrappa och vitlaserade ekgolv. Huset har en trevlig planlösning med stora sociala ytor, gott om förvaring samt 3 st uteplatser. Trivsamt läge med naturtomt och gränsande mot allmänning.

2 parkeringsplatser ingår varav en i carport.

Inflytt kvartal 3-4 2020.

Entréplan

Rymlig öppen hall med avhängningsmöjligheter i skjutgarderober. I hallen är de klinkergolv innanför dörren och vitlaserad ekparkett i resterande del. Gott om förvaring i förråd under trappen.
På entréplan är det även ett helkaklat duschrum med handfat, toalett och dusch. Kakel och klinker är i grå färg och storlek 30x60cm på väggarna och 15x15cm på golvet.
Separat tvättstuga med klinkergolv. I tvättstugan är det tvättmaskin och torktumlare, arbetsyta på bänk samt förvaring i överskåp.

Mellanplan

Öppna sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök i hög standard med förvaring i skåp och lådor med gråa släta luckor utan handtag. I köket är det goda arbetsytor på bänkskivor av granit med plats för att sitta med barstolar. Maskinell utrustning från Siemens som spishäll, kyl, frys, micro, ugn och integrerad diskmaskin.
I vardagsrummet finns det plats för stor soffgrupp samt matbord för 10-12 personer. Mot entrésidan är det utgång till en rymlig balkong med kvällssol. Mot baksidan är det utgång till en rymlig altan.

Övre plan

En trappa upp är det två st sovrum om ca 13 kvm med förvaring i skjutgarderober. Ytterligare ett sovrum som är större (ca 15 kvm) med utgång till balkong med kvällssol och sjöutsikt samt platsbyggda avhängningsmöjligheter.
På övre plan är det även ett helkaklat badrum med samma gråa kakel-/klinkerplattor som i duschrummet. Inredning som badkar, handfat, spegel och toalett.

I hela huset är det vitmålade väggar och tak samt ett vitlaserat parkettgolv.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
3 plan
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
FTX

Balkong/uteplats

Till bostaden hör en uteplats på baksidan samt en balkong mot framsidan med utgång från vardagsrummet på mittenplan. På övre plan är det även en balkong med utgång från det stora sovrummet.

Bilplats

Till bostaden hör 2 st p-platser varav en i carport.

TV och bredband

Tv och internet finns via stadsnät.

Driftskostnad

Uppvärmning
750 kr
Vatten/avlopp
400 kr
Hushållsel
335 kr
Summa
1 485 kr

Föreningen

Namn
Brf Sjöutsikten Glasberga
Antal lägenheter
20 st
Organisationsnummer
769637-4110
Andel i föreningen
3.8596%

Typ:
Bostadsrättsradhus
Gatuadress:
Norra Sjögatan 21
Byggår:
2020
Lägenhetsnummer:
23
Byggnadstyp:
3 plan
Pris:
3 295 000 kr Fast pris
Månadsavgift:
5 302 kr/mån. I avgiften ingår sophämtning.
Boarea:
138 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
5 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Intresseanmälan