Skogsgatan 15

Södertälje

2 195 000 kr

Stilfull tvåa med utsikt mot kanalen!

Fantastisk fin tvåa i populära och naturnära Bergvik. Här erbjuds en bostad med modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat och rymligt badrum, sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt en uteplats perfekt för härliga sommarkvällar med vännerna. En takhöjd på 3,10m, fina ytskikt, utsikt mot kanalen och endast en kort promenad till både naturområde, badstrand, kommunikationer, Södertälje centrum och dess utbud. Missa inte det!

Planlösning

Hall

Välkomnande hall med plats att hänga av sig i skjutgarderob. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Kök

Modernt och stilfullt kök med gråa luckor och handtag i mässing, mörk bänkskiva samt vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum

I vardagsrummet skapas en ljus och rymlig känsla pga den genomgående höga takhöjden på 3,10m och den öppna planlösningen mot köket. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, tv-möbel och dylikt. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum

I sovrummet finns plats för dubbelsäng och sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderober. Härifrån når man även uteplatsen.

Badrum

Stort och helkaklat badrum med grå klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch, wc, kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i skåp samt bra arbetsyta på bänkskiva.

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Våningsplan
-1 av 6, hiss finns.

Balkong/uteplats

Plats för både loungesoffa och matbord. Fin utsikt mot kanalen.

Övriga byggnader

Till bostadens hör ett källarförråd. Det finns även garage, barnvagnsrum, cykelrum, styrelserum och miljörum för källsortering.

Bilplats

Föreningen innehar sammantaget 106 st parkerings-/garageplatser. Dessa fördelas på 44 st garageplatser och 16 st uteplatser inom föreningen. Föreningen har också 46 garageplatser reserverade i Brf Monopolets garage.
I föreningens egna garage på Skogsgatan kostar en plats 800 kr/månad. Tobaksmonopolets garage kostar en plats 750 kr/månad. P-plats utomhus kostar 450 kr/månad, kösystem tillämpas.

TV och bredband

Basutbud av tv-kanaler ingår i avgiften. Ansluten till stadsnät.

Driftskostnad

Hushållsel
200 kr
Summa
200 kr

Föreningen

Namn
Brf Lejonet i Södertälje
Organisationsnummer
769624-9304
Andel i föreningen
0.8322%
Andel av årsavgift
0.8322%

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Skogsgatan 15
Byggår:
2013-2014
Lägenhetsnummer:
4901
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Pris:
2 195 000 kr
Månadsavgift:
3 137 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg.
Boarea:
55 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan