Visning:

sön 22/5 kl 13:00-13:30 mån 23/5 kl 17:30-18:00

Bruksgatan 11D

Nykvarn

2 695 000 kr

Välkommen till Bruksgatan 11D och denna unika pärla med villa karaktär mitt i hjärtat av Nykvarn. Bostadens välplanerade 87 kvm erbjuder egen entré, vackert ljusflöde från fönster i tre väderstreck, stilrena och fina ytskikt med genomgående ekparkett och sobra kulörer samt charmiga detaljer med snedtak och breda fönsternischer. Därtill väntar två mysiga sovrum, ett stort vardagsrum med plats för både soffa och matbord, allrum med utgång till balkongen på fint söderläge, ett helkaklat badrum utrustat med bl.a. tvättmaskin och torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter i förråd och uppe på lägenhetens väl tilltagna vind.

Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med välskötta grönområden invid och endast ett stenkast från matbutik, förskolor, skolor, fina naturstråk, gym, buss och SJ-tåget som tar dig till både Stockholms C och Eskilstuna på ca 30 min. I avgiften ingår värme, vatten, tv, internet och parkeringsplats med elstolpe. Bättre än så kan det inte bli!

Varmt välkommen.

Planlösning

Hall

Välkomnande entré via farstukvist med avhängningsyta till vänster och goda förvaringsmöjligheter i förråd. Här är det mörkt klinkergolv och ljusa väggar. En trappa upp når man lägenhetens samtliga rum.

Kök

Köket är ljust och fräscht med vita luckor och svarta handtag. Bänkskiva i trä och vit mosaik ovanför arbetsytan. Den maskinella utrusningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt.

Inre hall

Den inre hallen kan nyttjas som ett allrum alternativt matsalsrum och inrymmer enkelt matbord och förvaringsmöbler. Via dubbeldörrar når man lägenhetens balkong som ligger på ett soligt söderläge med plats för soffa och matbord.

Vardagsrum

Vardagsrummet är väl tilltaget med goda ytor för soffa, soffbord, tv-möblemang, förvaringsmöbel och middagsbord. Här är det fönster i två väderstreck samt ekparkett på golvet och ljusa väggar.

Sovrum

Det stora sovrummet är luftigt med yta för dubbelsäng, sängbord och byrå. Förvaring kan ske i inbyggda garderober. Mysig känsla med snedtak samt vackert ljusflöde från tre takfönster. På golvet är det ekparkett och väggarna är målade i en sober kulör.

Sovrum

Lägenhetens andra sovrum inrymmer säng, sängbord, skrivbord och garderober.

Badrum

Helkaklat badrum i vitt utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
HSB BRF Bruksporten i Nykvarn är en äkta bostadsrättsförening med 10 lägenheter. Föreningen bildades år 2000.

Övriga byggnader

Till bostaden hör ett förråd. Goda förvaringsmöjligheter kan även ske på lägenhetens egna väl tilltagna vind.

TV och bredband

Tv och internet ingår i avgiften.

Driftskostnad

Hushållsel
400 kr
Summa
400 kr

Föreningen

Namn
HSB Bruksporten
Andel i föreningen
9.45531%
Andel av årsavgift
9.45531%

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Bruksgatan 11D
Byggår:
2002
Lägenhetsnummer:
10
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
2 695 000 kr
Månadsavgift:
6 447 kr/mån. inkl värme, vatten, tv, internet och parkeringsplats med elstolpe.
Boarea:
87 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rok
Ansvarig mäklare Johanna Enström
073 964 86 44
johanna@bolundvall.se

Visningar

sön 22/5 kl 13:00-13:30
Öppen visning - Välkommen!
mån 23/5 kl 17:30-18:00
Öppen visning - Välkommen!

Dokument & Länkar

Intresseanmälan