Polhemsgatan 12

Södertälje

Modern och rymlig fyra med två badrum och uteplats på fint solläge!

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska fyra om 91 välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds moderna och stilrena ytskikt med genomgående ekparkett och ljusa väggar samt fina ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Därtill väntar ett fullutrustat och fräscht kök, två kaklade badrum varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, tre rymliga sovrum, ett generöst vardagsrum, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober samt en underbar uteplats på soligt sydvästläge omgiven av grönska.

Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till förskolor, skolor, kommunikationer, sjukhus, mataffär, sjukhus och grönområden.

Välkommen.

Planlösning

Hall

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderob samt i intilliggande klädkammare. Här är det ekparkett på golvet och ljusa väggar. Från hallen når man lägenhetens samtliga rum.

Kök

Modernt kök i vitt med mörk bänkskiva och vitt kakel ovanför den generösa arbetsytan. Ljut och luftigt med plats för stort matbord för hela familjen invid fönstret. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd mikro, spis, ugn och fläkt.

Vardagsrum

I vardagsrummet möts man av ett vackert ljusinsläpp som flödar in från rummets stora fönsterpartier. Lättmöblerat med plats för soffa, fåtölj, soffbord och tv-möblemang. Ekparkett på golvet och ljusa väggar. Härifrån når man uteplatsen som ligger på ett fint sydvästläge med gräsmatta och grönska omkring.

Sovrum 1

Master bedroom bjuder på rymlighet med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Förvaringsmöjligheter kan ske i tre garderober.

Badrum

Helkaklat och fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Här är det utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

Sovrum 2 och 3

Två bra sovrum med plats för säng, sängbord och garderober.

Badrum

Det andra badrummet är även det helkaklat med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Utrustat med wc, handfat, spegelskåp, dusch och golvvärme.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fönster
3-glasfönster
Övrigt
Föreningen äger fastigheten Södertälje Körsbäret 5, som byggdes år 2011 i vilka man upplåter lägenheter och lokaler.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Protector. I fastighetsförsäkring ingår styrelseansvarsförsäkring. Bostadsrättstillägg för föreningens bostäder ingår.
Samtliga 77 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt med den totala bostadsytan 5294 kvm.
För medlemskap i föreningen krävs även medlemskap i HSB Södertälje. För medlemskap i HSB erläggs en andel om 500 kr (återfås vid utträde) samt en första årsavgift om 300 kr.

Övriga byggnader

Till lägenheten hör ett källarförråd samt gemensamt cykelrum och barnvagnsförråd.

Bilplats

Föreningen har ett varmgarage. Garaget har 74 st P-platser för personbilar vilket t.o.m. 2021-12-31 har hanterats av Parkeringsservice Svenska AB. Styrelsen har sagt upp avtalet med Parkeringsservice Svenska AB och ingått avtal med HSB Södertälje istället, fr.o.m. 2022-01-01. Kontraktet förbinder sig att i första hand hyra ut P-platser till innehavare av bostadsrätt i HSB Brf Körsbärsblomman 5.
Vänligen kontakta dem för frågor.

TV och bredband

Föreningen är anslutna till stadsnät med stora valmöjligheter för dig som kund.

Driftskostnad

Hushållsel
500 kr
Summa
500 kr

Föreningen

Namn
HSB Körsbärsblomman 5
Antal lägenheter
77 st
Antal lokaler
3 st
Organisationsnummer
769621-1494
Andel i föreningen
1.71893%
Andel av årsavgift
1.71893%

HSB Brf. Körbärsblomman 5 består av 77 lägenheter i varierande storlek från två rum och kök på 40 kvm till femmor i etagevåningar på upp till 140 kvm.
Samtliga 77 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt med den totala bostadsytan 5294 kvm.
Föreningen har 3 lokaler med hyresrätt dessa har en yta på 123 kvm.

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Polhemsgatan 12
Byggår:
2011
Lägenhetsnummer:
4021
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Månadsavgift:
5 251 kr/mån. inkl värme, vatten och bostadsrättstillägg.
Boarea:
91 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan