Västra Kanalgatan 9

Centralt, Södertälje

1 395 000 kr

Totalrenoverad och perfekt etta med balkong mot kanalen!

Välkommen till denna magiska etta som är belägen på attraktiva Västra Kanalgatan 9 mitt i hjärtat av Södertälje. Detta fina hem erbjuder genomgående vackert trägolv, generös takhöjd, fina ljusinsläpp samt balkong mot kanalen. I övrigt väntar ett totalrenoverat kök utrustat med bl.a. integrerad diskmaskin, helkaklat och stambytt badrum med stilrena materialval samt ett allrum som enkelt inrymmer säng, soffa, soffbord och tv-möbel. Bekvämt boende med låg avgift och gångavstånd till kommunikationer, mataffärer, restauranger och butiker. Bättre än så kan det inte bli!

Varmt välkommen på visning.

Planlösning

Hall

Från en vacker trappuppgång kliver man in i lägenhetens charmiga hall. Här finns utrymme för hatthylla och byrå. Här är det ljusgrå klinker och vackert trägolv, väggarna är målade i en ljusgrå och harmonisk ton som är genomgående i hela lägenheten, samt en generös takhöjd som skapar en känsla av rymd.

Kök

Från hallen når man köket som är renoverat i ren perfektion. Modernt kök i en stilren beige/grå kulör, matchande bänkskiva i grått och vitt kakel ovanför arbetsytan. Platsbyggd sittbänk med förvaring i, kan bytas ut till ett mindre matbord om så önskas. Utöver det är köket utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, häll, ugn och fläkt. Gott om förvaring i inbyggt skafferi. På golvet är det vackert trägolv och väggarna är målade i ljusgrått.

Badrum

Badrummet (stambytt) är renoverat i stilrena materialval med ljusgrå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här är det utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork.

Allrum

Välplanerat allrum som bjuder på ett vackert ljusinsläpp från det stora fönstret och från lägenhetens balkong. Rummet rymmer enkelt en säng, sängbord, soffa, soffbord och tv-möbel. Vackra trägolv och ljusgråa väggar. Här finns även en klädkammare.

Balkong

På balkongen får man enkelt plats med en soffa för njutning. Här bjuds det på härlig förmiddagssol och utsikt mot kanalen.

Renoveringar

2018 - Balkong och fasadrenovering

2011 - Ny fjärrvärmecentral

2010 - Fönsterbyte

2005-2006 - Stambyte

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
1 av 3, hiss finns.
Övrigt
Föreningen äger fastigheten Neptunus 7 och därpå uppförd byggnad, innehållande 55 st bostadslägenheter, 11 st butikslokaler, samt 7 st lagerlokaler. Sammantaget upplåts 7 lägenheter samt 18 lokaler med hyresrätt, övriga med bostadsrätt. Eftersom föreningen har stora intäkter från lokaler, klassas den av Skattemyndigheten som en sk. oäkta förening. Bostadsrättsinnehavare i oäkta föreningar förmånsbeskattas för skillnaden mellan bostadens bruksvärdeshyra och månadsavgift, samt betalar högre kapitalvinstskatt vid försäljning.

Övriga byggnader

Till bostaden hör ett vindsförråd samt gemensamma utrymmen så som tvättstuga, cykelförråd och den gemensamma vädringsbalkongen. Här kan man även njuta av solen på taket på innergården.

Tvättstugan är i port 11 på Västra Kanalgatan.

Bilplats

Föreningen har inga egna platser men precis utanför porten finns ett antal p-platser.

TV och bredband

Bredband via Telia.

Driftskostnad

Hushållsel
150 kr
Summa
150 kr

Föreningen

Namn
Brf Neptunus 1938
Antal lägenheter
55 st
Antal lokaler
18 st
Organisationsnummer
769620-1651
Utförda renoveringar
2019: Renovering av tvättstugan med nya maskiner.
Ventilationen har bytts.
2018: Fasadmålning.
2016: Entrédörrarna byttes ut.
2011: Ny fjärrvärmecentral.
2010: Fönsterbyte.
2005-2006: Stambyte
Andel i föreningen
0.017541%
Andel av årsavgift
0.017541%

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Västra Kanalgatan 9
Byggår:
1938
Lägenhetsnummer:
0311
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
1 395 000 kr
Månadsavgift:
1 589 kr/mån. inkl värme och vatten.
Boarea:
31 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
1 rok
Ansvarig mäklare Johanna Enström
073 964 86 44
johanna@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan