mån 18/10 kl 19:30-20:00

Amerikagatan 46

Centralt, Södertälje

3 295 000 kr

Storslagen och unik sekelskifteslägenhet med vackra detaljer och låg avgift!

På attraktiva Amerikagatan 46 ges nu möjligheten att bli ägare av denna storslagna sekelskifteslägenhet om 120 fantastiska kvadratmeter. Här erbjuds en unik lägenhet som genomsyras av vackra detaljer så som stuckaturer och generös takhöjd. Njut av fina trägolv, underbart ljusflöde från stora fönster i tre väderstreck samt fungerande öppen spis och balkong i perfekt sydvästläge. Därutöver bor man med två rymliga sovrum, ett stort och inbjudande kök med goda förvaringsmöjligheter, en toalett och ett badrum, samt ett fantastiskt vardagsrum där endast fantasin sätter stopp - ett luftigt och pampigt rum med stor potential och gott om utrymme för middagsbord och soffgrupp.

Här bor man med en tilltalande planlösning i ett av Södertäljes mest attraktiva områden, endast en kort promenad från kommunikationer, grönområden och Södertälje C med dess utbud. Låg avgift på endast 3287kr i månaden. Det kan inte bli bättre!

Varmt välkommen.

Planlösning

Hall

Man välkomnas genom vackra dubbeldörrar och möts av en otrolig rymd. En stor och luftig hall som enkelt inrymmer garderober eller annat möblemang.

Vardagsrum

Från hallen kliver man rätt in i lägenhetens hjärta. Ett pampigt rum som öppnar upp sig med stor elegans och historia. Här är det vackert trägolv, fungerande öppen spis, generös takhöjd med stuckaturer och takrosetter samt stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusflöde. Här inryms ett stort matbord och soffgrupp. Lättmöblerat och fantastisk yta där bara fantasin sätter stopp.

Kök

Charmigt och ljust kök med gott om förvaringsmöjligheter i flertal skåp och lådor samt gott om arbetsyta. Fina ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Vackert slipat trägolv och stilfull tapet på väggarna.

Sovrum

Från köket når man ena sovrummet som enkelt inrymmer dubbelsäng, sängbord, garderober och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare/garderober. Härifrån når man balkongen som ligger på ett perfekt sydvästläge med trevlig utsikt mot äppelträd och grönska. Även här är det trägolv samt ljusa väggar.

Sovrum

Genom dubbeldörrar kommer man in i detta trevliga sovrum. Här bjuds det på stora fönsterpartier i två väderstreck med ett härligt ljusinsläpp. God yta för dubbelsäng och sängbord samt annat möblemang. Förvaringsmöjligheter finns i flera garderober. Här är det gråmålade väggar samt trägolv.

Badrum

Badrummet ligger i anslutning till hallen och har vitt kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Här är det utrustat med handfat, spegelskåp och duschkabin.

Toalett

Även toaletten ligger i anslutning till hallen och är utrustad med wc, handfat och spegel.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
1, hiss finns ej.
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Övriga byggnader

Tillhörande förråd och gemensam tvättstuga.

TV och bredband

Stadsnät

Driftskostnad

Hushållsel
400 kr
Summa
400 kr

Föreningen

Namn
BRF Amerikagatan 46 i Södertälje
Organisationsnummer
769640-0956
Andel i föreningen
22.69%
Andel av årsavgift
22.699%

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Amerikagatan 46
Byggår:
1910
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
3 295 000 kr
Månadsavgift:
3 287 kr/mån. Inkl värme, vatten och sophämtning.
Boarea:
120 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rok
Ansvarig mäklare Johanna Enström
073 964 86 44
johanna@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Intresseanmälan