Norra Stationsvägen 36C

Centralt, Nykvarn

2 695 000 kr

Ljus och fräsch trea - möjlig fyra med renoverade ytskikt och balkong på fint söderläge!

Välkommen till denna renoverade och väl omhändertagna trea som enkelt kan göras om till en fyra. Här bor man med en väl tilltagen planlösning med öppna ytor, generös takhöjd, renoverade ytskikt och fina ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Bostaden erbjuder ett fullutrustat kök med stilrena materialval, ett luftigt vardagsrum som kan delas av till ett extra sovrum, två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, ett kaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en balkong på härligt söderläge.

Lägenheten är väldigt ljus och trivsam och ligger på ett bekvämt och attraktivt läge med gångavstånd till förskolor, skolor, natur, kommunikationer och mataffär. Missa inte det!

Välkommen på visning.

Planlösning

Hall

Välkomnande hall med plats för förvaringsmöbel till höger samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. På golvet är det stilren laminat och väggarna är vita.

Badrum

Badrummet är stort och rymligt med vitt kakel på väggarna och grå plastmatta på golvet. Här är det utrustat med wc, handfat med kommod, spegel, duschväggar i glas, praktisk bänkskiva ovanför tvättmaskinen och torktumlaren samt förvaringsmöjligheter i skåp.

Sovrum

I anslutning till hallen når man det mindre sovrummet som inrymmer säng och sängbord samt förvaring i en garderob. På golvet är det ekparkett samt vita väggar.

Kök

Ljust kök med fina materialval så som vita luckor, bänkskiva i träimitation samt grått kakel ovanför arbetsytan. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en luftig känsla samt goda ytor att socialisera på. Vackert ljusflöde från fönster och gott om yta för större matbord. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, häll, fläkt och inbyggd ugn.

Vardagsrum

Vardagsrummet har öppnats upp då man enkelt kan dela av denna yta till ett tredje sovrum om så önskas. Fina ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och god yta för soffgrupp, soffbord och tv-möblemang. Härifrån når man balkongen. Ljusa genomgående väggar och stilren ekparkett på golvet.

Sovrum

Från vardagsrummet når man det största sovrummet. Här inryms det dubbelsäng, sängbord och byrå. Goda förvaringsmöjligheter i garderober. Även här är det fina ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

Balkong på fint söderläge utrustad med markis.

Övriga byggnader

Till bostaden hör ett förråd. Föreningen har även gemensamma förråd med diverse trädgårdsredskap och verktyg som medlemmarna får nyttja. Detta är bland annat gräsklippare, trimmer, vattenslangar, sekatörer, snöskyfflar, hinkar, sopborstar m.m. Alla måste ansvara för att ordning i förråden samt ladda batterierna på gräsklippare/trimmer efter användning.

För mer information om föreningen: http://www.stopplaren.com/

Bilplats

Samtliga lägenheter har tillgång till en parkeringsplats med motorvärmare, vilket ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder även extra parkeringsplatser för 300 kr/månad, kösystem tillämpas.

TV och bredband

Ett basutbud av TV-kanaler samt bredband (100 Mbit/s) från Telia/stadsnätet ingår i avgiften.

Driftskostnad

Hushållsel
500 kr
Summa
500 kr

Föreningen

Namn
Brf BoKlok Stöpplaren
Antal lägenheter
48 st
Organisationsnummer
769626-7066
Andel i föreningen
2.4194%
Andel av årsavgift
2.4194%

Föreningen godkänner delat ägande, minsta ägarandel: 10% Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift om 2,5% (1 190 kr) av gällande prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift om 1% (476 kr) av gällande prisbasbelopp (per lån). Dessa administrativa avgifter är engångskostnader.

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Norra Stationsvägen 36C
Byggår:
2014
Lägenhetsnummer:
297-I42S
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
2 695 000 kr
Månadsavgift:
4 618 kr/mån. Inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband med fiber (100/100 Mbit) samt p-plats. Avgiften kommer höjas med 2% (92kr) from 1/1-22.
Boarea:
81 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rok
Ansvarig mäklare Johanna Enström
073 964 86 44
johanna@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan