Ritorpsvägen 41A

Ritorp, Södertälje

Här presenteras ett fantastiskt bostadsrätts-parhus i tre plan. Här erbjuds bland annat ett fräscht och modernt kök, trevliga och luftiga rum, samt badrum med tvättmaskin. Slå dig ner på den underbara uteplatsen för trevliga stunder med familj och vänner i perfekt solläge! En välplanerad bostadsrätt i ett lugnt och barnvänligt område. Här har du cykelavstånd till mälaren samt närhet till grundskola och förskola. Vad mer kan man önska? Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Hall

Välkomnande hall med mörkt klinkergolv. Förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt god plats för ytterligare förvaringsmöbel alternativt avlastningsmöbel.

Kök

Ljust och modernt fullutrustat kök med stilrena materialval. Här finns goda möjligheter för trevliga stunder för god matlagning. Öppet mot vardagsrummet med fint ljusinsläpp.

Vardagsrum

Luftigt och hemtrevligt vardagsrum med öppen planlösning. Här finns god plats för både soffgrupp och matbord. Rummet får fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och har utgång till den fina uteplatsen med perfekt solläge.

Badrum

Fräscht och modernt och luftigt badrum. Här erbjuds ett badrum med dusch och handfat med kommod samt spegelskåp.

Övre plan

Badrum

Stilrent och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Även är erbjuds dusch och handfat med kommod och spegelskåp.

Walk in closet/sovrum

Fint mindre rum som fungerar perfekt som sovrum, walk in closet eller varför inte ett kontor eller lekrum? Här är det endast fantasin som sätter stopp. Fint ljusinsläpp från ett större fönster.

Större sovrum

Trevligt sovrum med två fönster i olika vädersträck som ger fint ljusinsläpp. Här finns god plats för både säng, förvaringsmöbler, skrivbord, alternativt skötbord eller liknande.

Mindre sovrum

Mysigt sovrum med plats för en enkelsäng och förvaringsmöbler eller liknande. Rummet får fint ljusinsläpp från ett större fönster.

Översta plan

Allrum

Ett större rum på översta plan med plats för både en dubbelsäng och soffgrupp med tv. Rummet går att använda till mycket, exempelvis som gästrum, lekrum, tv-rum alternativt ett större sovrum. Även här får rummet fint ljusinsläpp från ett större fönster. Här erbjuds god plats för förvaringsmöbler.

Föreningen

Namn
Brf Ritorpsplatån
Organisationsnummer
769629-1884
Andel i föreningen
10%
Andel av årsavgift
10%

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Ritorpsvägen 41A
Byggår:
2017
Lägenhetsnummer:
1
Månadsavgift:
4 750 kr/mån
Boarea:
142 kvm
Antal rum:
6 rok
Ansvarig mäklare Carl-Magnus Ekström
070 560 02 64
Carl-Magnus@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan