Östra Kanalgatan 22

Södertälje

1 995 000 kr

Optimalt planerad tvåa med inglasad balkong med kanalutsikt!

Nu presenteras denna välplanerade och attraktiva tvåa belägen i ett av Södertälje mest omtyckta områden. Detta trivsamma hem erbjuder en öppen och tilltalande planlösning med fina ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och väl omhändertagna ytskikt med ekparkett på golvet och stilrent tapetserade väggar. Därtill väntar ett välutrustat och rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, ett rymligt sovrum som enkelt inrymmer dubbelsäng och garderober samt en väl tilltagen och inglasad balkong med magisk ytskikt över kanal och grönska.

Här bor man i ett välskött och rofyllt område i en stabil förening endast ett stenkast från vatten och natursköna områden med fina promenadstråk. En kort promenad bort når man stadskärnan där butiker, restauranger, affärer och kommunikationer väntar. Bekvämt avstånd till både E20 och pendeltåget som tar dig till Stockholm central på ca 45 min. Här trivs man bra.

Varmt välkommen på visning.

Planlösning

Hall

Välkomnade hall med god yta för hatt- och skohylla samt förvaringsmöbel. Instegsklinker och ekparkett på golvet som är genomgående i lägenhetens samtliga rum.

Kök

Stort och luftigt kök i vitt med öppen planlösning mot vardagsrummet. I köket finns det goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Plats för matbord vid fönster. Välutrustat med kyl/frys (2021), diskmaskin, spis, ugn och fläkt (2021).

Vardagsrum

Trivsamt och ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här inryms soffa, soffbord, fåtölj, tv-möblemang och förvaringsmöbel. Härifrån når man den inglasade och rymliga balkongen som bjuder på eftermiddags- och kvällssol med magisk kanalutsikt.

Sovrum

Från vardagsrummet når man sovrummet som enkelt inrymmer dubbelsäng, sängbord och garderober. Fint och ljust läge med fönster i två väderstreck.

Badrum

Helkaklat badrum i stilrena materialval. Här är det utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Renoveringar

Kyl och frys - 2021

Fläkt - 2021

Slipat parkettgolv - 2021

Tapetserat väggar och målat tak - 2021

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
1, hiss finns.
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
Föreningen äger fastigheten Sabeln 8 som är belägen på Tältetområdet vid Södertälje kanal. Fastigheten rymmer 59 lägenheter på Östra Kanalgatan 14-22 och Vilhelmsundsgränd 1.

Övriga byggnader

Till bostaden hör ett förråd.

I föreningen finns även en tvättstuga som i första hand är avsedd för grovtvätt. Den är belägen i gårdsplanet, Östra Kanalgatan 14.

I tvättstugan finns följande utrustning: 1 stor tvättmaskin för grovtvätt. 1 mindre tvättmaskin för hushållstvätt torktumlare och torkskåp, kallmangel och lakansträckare tvättbänk, trappstegspall, stol städutrustning. I tvättstugan finns även toalett.

Det finns en övernattningslägenhet, som kan hyras av medlemmar. Du når den via gårdsentrén ÖK 18. Lokalen fungerar både som övernattningslägenhet och möteslokal. I lägenheten finns både bord och stolar, toalett/duschrum och pentry

Det finns även ett cykelförråd.

Bilplats

En parkeringsplats ingår i avgiften.

TV och bredband

Kabel-tv basutbud ingår i avgiften. Föreningen är anslutna till stadsnät.

Driftskostnad

Hushållsel
138 kr
Summa
138 kr

Föreningen

Namn
Brf Tältet
Antal lägenheter
59 st
Antal lokaler
1 st
Andel i föreningen
1.2123%

Föreningen äger fastigheten Sabeln 8 i Södertälje kommun med byggnader som omfattar 59 lägenheter och en föreningslokal (Logen). Fastighetens adress är Östra Kanalgatan 14-22 och Vilhelmsundsgränd 1a - b, i Södertälje.

Föreningen är med i samfällighetsföreningen Sabeln, där även brf Manegen och parhusen är med. Sabeln ansvarar för gemensamhetsanläggningar såsom gator, gångvägar, gatubelysning samt vatten och dagvattenavlopp.

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Östra Kanalgatan 22
Byggår:
2003
Lägenhetsnummer:
0522
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
1 995 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 412 kr/mån. Inkl värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg samt en parkeringsplats.
Boarea:
54.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rok
Ansvarig mäklare Johanna Enström
073 964 86 44
johanna@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan