Värdsholmsgatan 3

Södertälje

1 450 000 kr

Väldisponerad etta med stilrena ytskikt och balkong med vy mot kanalen!

På Värdsholmsgatan 3 erbjuds denna väldisponerade etta på fint läge med balkong och utsikt över kanalen. Här bor man med moderna ytskikt, genomgående ekparkett och helkaklat badrum i stilrena materialval utrustat med bl.a. golvvärme och tvättmaskin. Utöver det väntar ett välutrustat kök i en snygg beige kulör med integrerade vitvaror och bekvämligheter som diskmaskin. Allrummet är välplanerat och har enkelt plats för matbord och säng/soffa samt dubbeldörrar som tar dig ut mot balkongen.

Bekvämt boende med möjlighet att nyttja föreningens trivsamma takterass och deras fantastiska padelbana samt gångavstånd till busshållsplats, pendeltåg, naturstråk och Södertälje C med dess utbud. Missa inte denna pärla!

Varmt välkommen på visning.

Planlösning

Hall

Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i garderober samt möjligheter för fler garderober eller annan förvaringsmöbel om så önskas. Instegsklinker i mörkgrått samt genomgående ekparkett i hela lägenheten.

Badrum

Ljust och fint badrum med vitt kakel på väggarna och beige klinker på golvet. Här är det utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschväggar i glas, tvättmaskin, handdukstork och behaglig golvvärme.

Kök

Modernt och stilrent kök i en snygg beige kulör med mörk bänkskiva samt vitt kakel ovanför arbetsytan. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn och fläkt.

Allrum

Luftigt och lättmöblerat rum med plats för exempelvis säng och matbord. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Genom dubbeldörrar når man lägenhetens balkong som bjuder på vy mot kanalen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
3, hiss finns.
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
Föreningen förvärvade fastigheten Sillen 3 i Södertälje kommun den 15 mars 2017. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus i 4-7 våningar med totalt 56 bostadsrätter. Den totala boytan är 2 054 kvm.

Övriga byggnader

Till bostaden hör ett förråd. Därutöver finns även en gemensam takterass, tvättstuga och cykelförråd samt en välskött padelbana som föreningens medlemmar får nyttja kostnadsfritt.

Bilplats

Föreningen disponerar 24 parkeringsplatser.
Parkeringsplats kostar 500kr i månaden. Separat kösystem tillämpas.

TV och bredband

Föreningen är anslutna till stadsnät.

Driftskostnad

Hushållsel
200 kr
Summa
200 kr

Föreningen

Namn
Brf Kajplats 23
Organisationsnummer
769633-7828
Andel i föreningen
0.014095%
Andel av årsavgift
0.014095%

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Värdsholmsgatan 3
Byggår:
2019
Lägenhetsnummer:
907
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
1 450 000 kr
Månadsavgift:
2 209 kr/mån. Inkl värme och vatten.
Boarea:
28 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
1 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan