Karlslundsgatan 3

Södertälje

1 395 000 kr

Rymlig tvåa - möjlig trea med inglasad balkong på attraktivt läge!

Välkommen till denna ljusa och trevliga gaveltvåa som enkelt kan göras om till en trea med sina väl tilltagna 72,5 kvadratmetrar. Här bor man på ett lugnt och trivsamt läge med fina ljusinsläpp, stora och lättmöblerade rum samt goda förvaringsmöjligheter i flertal garderober. Därutöver erbjuds ett välutrustat kök med plats för matbord, rymligt sovrum som kan delas av till två, ett stort och luftigt vardagsrum, en rymlig klädkammare samt inglasad balkong med trivsam vy och solläge.

Bostaden är belägen i ett attraktivt område endast ett stenkast till busshållsplats samt gångavstånd till förskolor, skolor, mataffär, populära Torekällberget, fina naturstråk och Södertälje C med dess utbud av restauranger, caféer, butiker och pendeltåg. Här trivs man bra.

Planlösning

Hall

Välkomnade hall med god avhängningsyta till höger samt i tillhörande garderob. Plats för byrå eller annan förvaringsmöbel invid. Från hallen når man lägenhetens samtliga rum.

Kök

Köket är ljust och öppet med vita skåp och lådor samt vitt kakel ovanför den goda arbetsytan. Invid fönster finns naturlig plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis, ugn, fläkt och mikro.

Vardagsrum

I vardagsrummet inryms soffa, soffbord, favoritfåtöljen, tv-möblemang och förvaringsmöbel. Fint ljusinsläpp från fönster samt ekparkett på golvet och vita väggar.

Sovrum

Rymligt sovrum som enkelt kan göras om till två sovrum. Här finns god yta för säng och sängbord, samt goda förvaringsmöjligheter i garderober och i förråd.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grå/vitt klinkergolv. Här är det utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt duschväggar i glas.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
3 av 3, hiss finns.
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
Samtliga 97 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt med den totala bostadsytan 7873,5 kvm.

Övriga byggnader

Förråd tillhör lägenheten och finns i källaren. På Fredsgatan 8 och 10, samt Karlslundsgatan 3 finns tvättstugor att disponera för medlemmarna.

Möjlighet att hyra extra förråd till en kostnad om 100-125kr/mån. Kösystem tillämpas

Bilplats

På föreningens fastighet finns 66 st garageplatser, 14 st parkeringsplatser med eluttag samt 11 st gästparkeringar. Garageplatser kostar 475 kr/månad och är belägna under fastigheten med infart från Fredsgatan, kösystem tillämpas.
Parkeringsplats med elstolpe kostar 255kr i månaden. Gott om parkeringsplatser på gatorna runtomkring. Separat kö tillämpas.

TV och bredband

Kabel-tv basutbud ingår i avgiften. Bredband ingår i avgiften (250/250 mbit).

Driftskostnad

Hushållsel
400 kr
Summa
400 kr

Föreningen

Namn
HSB Brf Henriksberg
Antal lägenheter
97 st
Organisationsnummer
716421-5456
Andel i föreningen
0.91755%
Andel av årsavgift
0.91755%

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Karlslundsgatan 3
Byggår:
1993
Lägenhetsnummer:
61
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
1 395 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
6 382 kr/mån. inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband.
Boarea:
72.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan