Sågverksvägen 31

Östertälje, Södertälje

3 795 000 kr

Modern och stilren fyra med sjönära läge - balkong med utsikt mot kanalen!

På attraktivt och sjönära läge presenteras denna pärla som ligger belägen i populära Kanalhusen i Igelstavik. Här erbjuds en modern fyra om 83 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning, stilrena ytskikt, fina ljusinsläpp från två väderstreck och balkong med fantastisk vy mot vattnet. Därutöver bor man med ett fullutrustat kök med bl.a. integrerad diskmaskin, luftigt vardagsrum med öppna ytor mot köket, sovrum som inrymmer dubbelsäng och garderob med platsbyggd förvaring samt två helkaklade badrum med fina materialval - varav ena utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt förvaring över det vanliga.

Här bor du bara tre minuters promenad från Östertälje station med endast 35min tågresa till Stockholms C, samt intill lugna solbryggor, lekplatser och lummiga träd. Missa inte detta!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse.

Planlösning

Hall

Genom säkerhetsdörren kommer man in i den öppna och ljusa hallen. Här är det vackert parkettgolv, vitmålade väggar och förvaringsmöjligheter i garderober inrett med Elfa-system och spegelskjutdörrar.

WC / Dusch

Från hallen når man första badrummet som är modernt och stilrent med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Här är det utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, spegel med belysning och handdukshållare.

Sovrum 1

I sovrummet inryms det enkelt en säng, sängbord och byrå. Här är det ekparkett på golvet och ljusa väggar. Förvaringsmöjligheter i garderob från Vedum.

Sovrum 2

Stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderober med Elfa-system. Naturlig plats för stor säng med sidobord. Parkettgolv.

Badrum

Stort badrum utrustat med arbetsbänk och god förvaring i skåp. Tvättmaskin och torktumlare. Spegelskåp med inbyggd belysning. Rejäl kommod. Dusch med glasdörrar.

Kök

Vitt kvalitetskök från Vedum med snygg bänkskiva i grått med stänkskydd ovanför arbetsytan. Öppen planlösning mot vardagsrum vilket skapar goda sociala ytor. Invid finns det plats för matbord. Fullutrustat kök med kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, inbyggd fläkt och mikro. inbyggd belysning.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med fina ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Gott om plats för soffa, soffbord och tv-möblemang. På golvet är det ekparkett och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet når man balkongen som ligger på fint sydöstläge med vacker utsikt över vattnet.

Sovrum 3

Naturlig plats för säng och skrivbord. Ekparkett. Vitmålade väggar. Förvaringsmöjligheter i garderober inrett med skjutdörrar och Elfa-system.

Klädkammare

Platsbyggd förvaring med Elfa system.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
3 av 4, hiss finns.
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Övriga byggnader

Tillhörande förråd i källaren, samt gemensamt barnvagnsrum, cykelförråd och miljörum.

Bilplats

Föreningen har 69 parkeringsplatser till en kostnad av 500kr/mån. Därutöver finns även 11 st parkeringar med laddstolpar för elbil vilket kostar 1100kr/mån. Separat kösystem.

TV och bredband

I avgiften ingår tv och bredband 1000/1000Mbit/s via Telia Triple Play.

Driftskostnad

Vatten/avlopp
125 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
375 kr

Individuell debitering av hushållsel och varmvatten.

Föreningen

Namn
Brf Timmerkajen
Organisationsnummer
769637-0001

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Sågverksvägen 31
Byggår:
2021
Lägenhetsnummer:
1301
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
3 795 000 kr
Månadsavgift:
4 631 kr/mån. Inkl kallvatten, värme, tv och internet via Telia.
Boarea:
83 kvm
Antal rum:
4 rok
Ansvarig mäklare Carl-Magnus Ekström
070 560 02 64
Carl-Magnus@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Intresseanmälan