Viksängsvägen 1

Viksängen, Södertälje

1 595 000 kr

2:a med renoverade ytskikt och balkong!

Nu erbjuds denna optimalt planerade tvåa med perfekt läge! Lägenheten har nyrenoverade ytskikt, spotlights, gott om förvaring i bl.a skjutgarderober, balkong i sydvästläge med utgång från vardagsrummet samt ett helkaklat badrum. Belägen med gångavstånd till vackra promenadstråk längs kanalen, nära till Scania, Astra, Centrum m.m. Stabil HSB förening där de flesta stora renoveringar är utförda. I föreningen finns det garage till förmånligt pris men även utomhusplatser. Hiss finns.

Välkommen på visning!

Planlösning

Hall

Entré via säkerhetsdörr. Hallen har gott om förvaring med inbyggd del med plats för hatthylla. I hallen är det stilrena ytskikt, tegeldetaljer, målade och tapetserade väggar samt spotlights i taket.

Sovrum

Rymligt med gott om plats för dubbelsäng. Fina ytskikt, spotlights i taket samt gott om förvaring i skjutgarderober med inredning från Elfa.

Badrum

Helkaklat i ljust stilrent kakel/klinker. Inredning som badkar med dusch, handfat, spegel och toalett. I badrummet är det spotlights i taket.

Kök

Med gott om förvaring i skåp och lådor med vita luckor. Maskinell utrustning som spis med ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. I köket är det plats för matbord.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och gott om plats för soffgrupp. I vardagsrummet är det nymålade släta väggar i gott skick. Spotlights i taket och utgång till balkongen.

Byggnadstyp
Flerbostadshus

Balkong/uteplats

Balkong med dag och kvällssol med plats för sittgrupp.

Övriga byggnader

Till lägenheten hör vindsförråd och ett matkällarförråd. I föreningen finns det gemensam tvättstuga, cykelrum, gemensam grill- och uteplats, förvaring för vinterdäck och sopsortering.

Bilplats

I föreningen finns det p-platser. Garageplats 250 kr/mån. Garageplats med el 300 kr/mån. P-plats 175 kr/mån. P-plats med el 225 kr/mån.

TV och bredband

Kabel-tv ingår i avgiften. Internet finns via comhem/Telenor.

Föreningen

Namn
HSB Ängsgården
Antal lägenheter
32 st
Antal lokaler
1 st
Organisationsnummer
715600-1435
Andel i föreningen
3.75542%
Andel av årsavgift
3.75542%

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Viksängsvägen 1
Byggår:
1956
Lägenhetsnummer:
12
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
1 595 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 670 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg och sophämtning.
Boarea:
59.5 kvm
Antal rum:
2 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan