Slättvägen 5

Sundsvik, Nykvarn

2 895 000 kr

Nyproducerat bostadsrättsradhus i idylliska Sundsvik

Välkommen till ett nybyggt boende med högt i tak, golvvärme på båda plan och stora fönsterpartier. Bostaden är väldisponerad med rymlig hall med klinker som leder vidare in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök vilket ger härliga ytor för socialt umgänge! Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni välja att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta. I badrummet på övre plan hittar ni bostadens badkar.

Givetvis bidrar de stora fönsterpartierna till att ge en mycket ljus och rymlig känsla. Att bostadens övre plan har öppet nästan ända upp till nock gör att huset känns ännu större än sina kvadratmeter.

I trädgården kan ni njuta av en kaffe på altanen, som ni når från vardagsrummet. För att skapa en mer privat uteplats skiljs altanerna av med förråd/plank.

Inflyttning mars 2023.

Sundsvik kännetecknas av sitt naturnära läge och placering invid Mälaren där ni kan njuta av båtturer, fiske, bad eller promenader. Golfbanan, Turinge ost och vin och närheten till Taxingeslott ”Kakslottet” ger alla pluspoäng till projektets placering. Det finns något roligt även för de små som tex lådbilslandet där barnen kan uppleva en hel värd fylld med lådbilar.

Från Sundsvik når ni E20 på 5 minuter och därifrån Södertälje på 10 minuter. I Södertälje finns både pendeltåg och regionaltåg och ni kommer till Stockholm C på 30 minuter. Buss 782 tar er från Sundsvik till Nykvarn centrum där ni kan åka vidare med buss till Södertälje eller snabbtåg Svealandsbanan till Stockholm och Eskilstuna. Från Nykvarn C når ni Stockholm C på 30 minuter.

Planlösning

Entréplan

Hall

Klinkergolv. Målade väggar och tak.

Kök

Modern skåpsinredning, rostfri diskbänk, integrerad diskmaskin, induktionshäll, integrerad fristående kyl och frys. Trägolv.

Badrum

Tvättställ, wc, dusch, frånluftsvärmepump och tvätt-/torkpelare. Golv belagda med klinker, målade tak och väggar klädda med kakel.

Vardagsrum

Målade väggar och tak. Trägolv.

Trapp

Målad, med förråd under trapp.

Övre plan

Sovrum

4 sovrum med målade väggar och tak. Trägolv.

Allrum

Målade väggar och tak. Trägolv.

Badrum

Tvättställ, wc och badkar. Golv belagda med klinker, målade tak och väggar klädda med kakel.

.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2-plansvilla
Fönster
3-glasfönster isoler
Ventilation
Mekanisk frånluft
Uppvärmningssystem
Frånluftsvärmepump och golvvärme på båda planen.
Övrigt
Träfasad med sadeltak.

Övriga byggnader

Kallförråd på tomten.

Bilplats

På uppfarten finns plats för två bilar.

TV och bredband

Fiber är indraget via Telia öppen fiber. Abonnemang med leverantör av bredband tecknas separat.

Driftskostnad

Uppvärmning
700 kr
Försäkring
350 kr
Vatten/avlopp
400 kr
Renhållning
300 kr
Hushållsel
500 kr
Summa
2 250 kr

Uppskattade kostnader i snitt per lägenhet som ligger utanför årsavgiften. (Kostnader enligt tillgängliga priser i november 2021).

Varje lägenhet har en egen vattenmätare vilket gör att bostadsrätthavaren kommer att bekosta vattnet efter den egna förbrukningen. Uppskattad årsavgift för vatten debiteras som separat avgift, innan avläsning för faktiskt förbrukning skett.

Föreningen

Namn
Brf Tegelbruket i Sundsvik
Antal lägenheter
28 st
Organisationsnummer
769640-2259
Utförda renoveringar
Byggnaderna är helt nya och något renoveringsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid. För framtida behov görs årligen en avsättning till reparationsfonden.
Andel av årsavgift
3.45%

Typ:
Bostadsrättsvilla
Gatuadress:
Slättvägen 5
Byggår:
2022
Lägenhetsnummer:
10
Byggnadstyp:
2-plansvilla
Pris:
2 895 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 978 kr/mån. exkl driftkostnader. Årsavgift om 4 800 kr för vatten tillkommer. Denna regleras sedan efter faktisk förbrukning.
Boarea/biarea:
120/7 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
6 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan