Betesvägen 10

Sundsvik, Nykvarn

3 250 000 kr

Nyproducerat bostadsrättshus med solpaneler!

Välkommen till ett nybyggt boende med högt i tak, golvvärme på båda plan och stora fönsterpartier. Bostaden är väldisponerad med rymlig hall med klinker som leder vidare in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök/matplats som ger härliga ytor för socialt umgänge! Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni välja att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum.

En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta.

Givetvis bidrar de stora fönsterpartierna till att ge en mycket ljus och rymlig känsla. Att bostadens övre plan har öppet nästan ända upp till nock gör att huset känns ännu större än sina kvadratmeter.

I trädgården kan ni njuta av en kaffe på altanen som nås från vardagsrummet.

På bostaden kommer 16 st. solpaneler monteras vilket beräknas enl. leverantör ge ca 5000 kWh/år.Sundsvik kännetecknas av sitt naturnära läge och placering invid Mälaren där ni kan njuta av båtturer, fiske, bad eller promenader. Golfbanan, Turinge ost & vin och närheten till ”Kakslottet”  Taxingeslott ger alla pluspoäng till projektets placering. Det finns något roligt även för de små som tex lådbilslandet där barnen kan uppleva en hel värd fylld med lådbilar.

Från Sundsvik når ni E20 på 5 minuter och därifrån Södertälje på 10 minuter. I Södertälje finns både pendeltåg och regionaltåg och ni kommer till Stockholm C på 30 minuter. Buss 782 tar er från Sundsvik till Nykvarn centrum där ni kan åka vidare med buss till Södertälje eller snabbtåg Svealandsbanan till Stockholm och Eskilstuna. Från Nykvarn C når ni Stockholm C på 30 minuter.

Planlösning

Entréplan

Entré

Klinkergolv.

Kök

Modern skåpsinredning, rostfri diskbänk, integrerad diskmaskin, induktionshäll, integrerad fristående kyl och frys. Golv belagda med klinker/parkett.

Duschrum

Tvättställ, wc, dusch, frånluftsvärmepump och tvätt-/torkpelare. Golv belagda med klinker, målade tak och väggar klädda med kakel.

Vardagsrum

Målade väggar och tak. Trägolv.

Trapp

Målad, med förråd under trapp.

Övre plan

Sovrum

Målade väggar och tak. Trägolv.

Allrum

Målade väggar och tak. Trägolv.

Badrum

Tvättställ, wc och badkar. Golv belagt med klinker, målade tak och väggar klädda med kakel.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Fönster
3-glas fönster
Ventilation
Mekanisk frånluft
Uppvärmningssystem
Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump
Övrigt
Träfasad med sadeltak.

Balkong/uteplats

Till varje bostadslägenhet ingår den intilliggande tomtmarken med nyttjanderätt.

Övriga byggnader

Kallförråd om ca 7 kvm

Bilplats

På uppfarten finns plats för två bilar.

TV och bredband

Beställs via Telia öppen fiber.

Driftskostnad

Uppvärmning
700 kr
Försäkring
350 kr
Vatten/avlopp
400 kr
Renhållning
230 kr
Hushållsel
500 kr
Summa
2 180 kr

Uppskattade kostnader i snitt per lägenhet som ligger utanför årsavgiften. (Kostnader enligt tillgängliga priser i november 2021).

Varje lägenhet har en egen vattenmätare vilket gör att bostadsrätthavaren kommer att bekosta vattnet efter den egna förbrukningen. Uppskattad årsavgift för vatten debiteras som separat avgift, innan avläsning för faktiskt förbrukning skett.

Föreningen

Namn
Brf Tegelbruket i Sundsvik
Antal lägenheter
28 st
Organisationsnummer
769640-2259
Utförda renoveringar
Byggnaderna är helt nya och något renoveringsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid. För framtida behov görs årligen en avsättning till reparationsfonden.
Andel i föreningen
3.45%

Övrigt

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter. Tillsammans med Panghus har man skapat bostäder med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både stilmässigt och i kvalitet. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med Panghus arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Fönsterna är från danska Velfac.
Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker.
Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG.
Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG.
Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till ett hållbart ytskikt.
Typ:
Bostadsrättsvilla
Gatuadress:
Betesvägen 10
Byggår:
2023
Lägenhetsnummer:
23
Byggnadstyp:
2 plan
Pris:
3 250 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 978 kr/mån. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för hushållsel, uppvärmning, internetabonnemang samt hemförsäkring. Dessa tecknas enskilt av varje bostadsrättsinnehavare.
Boarea/biarea:
120/7 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Antal rum:
6 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan