Visning:

sön 1/10 kl 13:00-13:30

Slättvägen 18

Sundsvik, Nykvarn

3 550 000 kr

Bästa läget i området? Nybyggd villa på 135 m2 med hörntomt i söderläge och hög standard!

Bästa läget i området? Nybyggd villa på 135 m2 med hörntomt i söderläge och en standard utöver det vanliga. Lantlig miljö, nära skog och Mälaren.Det är högt i tak, nästan ända upp till taknock på övervåningen. På nedervåningen är det stora fönster från golv till tak av Velfac och takarmaturer från Maxel. Det är trägolv från Rappgo i hela hemmet. Köket är stilrent och snickeribyggt i Vingåker, vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från Franke. Badrummen har industriell känsla med grå klinker och vitkaklade väggar, kranar och munstycken från Tapwell. Badrummet på entréplan har dusch samt tvättmaskin och torktumlare från SMEG, badrummet på övre plan har badkar. Vattenburen golvvärme på båda planen (inga radiatorer).Från hallen med klinker möts ni av den öppna planlösningen mellan kök/matplats och vardagsrum med härliga ytor för socialt umgänge. De stora fönsterpartierna bidrar till en mycket ljus och rymlig känsla. Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni välja att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum. En trappa upp, dolt vangstycke och belysning i trappan, finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta. Att bostadens övre plan har öppet nästan ända upp till taknock gör att huset känns ännu större än sina kvadratmeter. I trädgården med altan, äppelträd och gräsmatta som nås från vardagsrummet, kan ni njuta av sol hela dagen.Det är charmig bullerbykänsla på gatan. Lugnet och tystnaden i Sundsvik är slående, med naturen och djurlivet inpå husknuten. Sundsvik kännetecknas av sitt natursköna läge och närheten till både Mälaren och Sundsvikbadet. I närheten finns Vidbynäs golfklubb med både hotell och restaurang samt Mångfaldens hus med café & deli och handelsträdgård.På 5 minuter når ni E20 för vidare färd mot Stockholm eller Strängnäs.

I Södertälje finns både pendel- och regionaltåg och ni når Stockholm C på 45 respektive 20 minuter. Buss 782 tar er från Sundsvik till Nykvarn centrum där ni kan åka vidare med buss till Södertälje eller snabbtåg mot Stockholm eller Eskilstuna. Från Nykvarn C når ni Stockholm C på 30 minuter och Strängnäs station på en kvart.

Planlösning

Entréplan

Hall

Välkomnande hall med stilrent klinkergolv. Målade väggar och tak samt spotlight i taket.

Kök

Med modern skåpsinredning, rostfri diskbänk, integrerad diskmaskin, induktionshäll, integrerad fristående kyl och frys. I köket finns det utrymme för att sitta med barstolar. Spotlights i taket.

Duschrum

Helkaklat med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Inredning som takdusch med duschvägg i glas, tvättställ, wc, tvätt-/torkpelare och frånluftsvärmepump.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med utrymme för både matbord och soffgrupp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till altanen.

Trapp

Målad med förråd under trapp.

Övre plan

Sovrum

En trappa upp erbjuds 4 st sovrum med målade väggar och tak.

Allrum

Med plats för soffgrupp.

Badrum

Stilrent helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Inredning som platsbyggt badkar med duschmöjlighet, tvättställ och wc.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Fönster
3 glas (Velfac)
Ventilation
Mekanisk frånluft
Uppvärmningssystem
Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump

Balkong/uteplats

Altan i söderläge med utgång via vardagsrummet.

Övriga byggnader

Till bostaden hör ett kallförråd om ca 7 kvm, med gjuten platta och el.

Bilplats

Goda parkeringsmöjligheter på uppfart i anslutning till huset.

TV och bredband

Tv och internet finns via fiber.

Driftskostnad

Uppvärmning
700 kr
Vatten/avlopp
400 kr
Renhållning
300 kr
Hushållsel
500 kr
Summa
1 900 kr

Föreningen

Namn
Brf Tegelbruket i Sundsvik
Antal lägenheter
28 st
Organisationsnummer
769640-2259
Utförda renoveringar
Byggnaderna är helt nya och något renoveringsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid. För framtida behov görs årligen en avsättning till reparationsfonden.
Andel i föreningen
3.88%

Typ:
Bostadsrättsvilla
Gatuadress:
Slättvägen 18
Byggår:
2023
Lägenhetsnummer:
1
Byggnadstyp:
2 plan
Pris:
3 550 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 598 kr/mån. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för hushållsel, uppvärmning, internetabonnemang samt hemförsäkring. Dessa tecknas enskilt av varje bostadsrättsinnehavare.
Boarea/biarea:
135/7 kvm
Antal rum:
5 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

sön 1/10 kl 13:00-13:30
Öppen visning - Välkommen!

Intresseanmälan