Järnagatan 2

Centralt, Södertälje

3 295 000 kr

Elegant 3:a på eftertraktat läge med två balkonger och garanterad parkeringsplats!

På attraktivt läge presenteras denna renoverade och väldisponerade 3:a om 85,2kvm med en av Södertäljes bästa sjöutsikter. Elegant och stilren bostad med vacker fiskbensparkett, högt i tak, fungerande öppen spis och två härliga balkonger! Lägenheten erbjuder även ett luftigt och ljust kök fullutrustat med allt man behöver. Vardagsrum med plats för soffgrupp och mysiga stunder framför brasan. Två bra sovrum med möjlighet till ett tredje, helkaklat badrum samt förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Till lägenheter hör även en parkeringsplats och ett stort vindsförråd.

Här bor man bekvämt och bra mitt i hjärtat av Södertälje och med gångavstånd till allt du kan önska dig så som gågata med butiker och restauranger, caféer, affärer och kommunikationer. Medlemskap i föreningen kan beviljas fysisk eller juridisk person.

Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Hall: Välkomnande hall med stilrent stengolv och fiskbensparkett. Utrymme för hatt- och skohylla samt garderob/byrå. I anslutning till hallen ligger en klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter.Kök: Luftigt och ljust kök med skåp och luckor i vitt, bänkskiva i trä och vit kakel ovanför arbetsytan. Här finns gott om plats för matbord och köksö om önskas. På golvet är det ekparkett samt vitmålade väggar.

Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, häll, ugn, inbyggd fläkt och mikro, integrerad diskmaskin och spotlights i tak.

Härifrån når man en av de två balkongerna som har en härlig utsikt över föreningens grönskande innergård.Vardagsrum: Inbjudande vardagsrum med plats för soffa, fåtölj, soffbord, tv-möbel och annat möblemang om önskas. Vacker fiskbensparkett på golvet, fungerande öppen spis för mysiga stunder och från lägenhetens andra balkong är det en fantastisk vy över vattnet och lugn gågata.Sovrum: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob.Sovrum/arbetsrum/kontor: Det andra rummet kan användas som sovrum/arbetsrum/kontor. Rummet har sjöutsikt. Vitmålde väggar och fiskbensparkett. Rummet nås från hallen via en passage med handfat och inbyggda garderober.Badrum: Sobert helkaklat badrum i vitt och grått. Handfat med stor kommod, frostade duschväggar i glas, spegel och elektrisk handdukstork. Golvvärme. Förberett för installation av tvättmaskin (vatten, avlopp, el). Dessutom tvättstuga i källaren.

Renoveringar

2013 Stambyte

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
2, hiss finns.
Övrigt
Medlemskap i föreningen kan beviljas fysisk eller juridisk person.

Balkong/uteplats

Balkonger mot öster (morgonsol) mot gågata med sjöutsikt och väster (kvällssol) mot lugn gård.

Övriga byggnader

Stort vindsförråd och matkällare tillhör bostaden, samt gemensam tvättstuga.

Bilplats

Reserverad parkeringsplats på gården. Ingår i avgiften. Gården ej tillgänglig för allmänheten

TV och bredband

Kabel-tv via Comhem ingår i avgiften. Internet via stadsnät.

Driftskostnad

Hushållsel
400 kr
Summa
400 kr

Föreningen

Namn
Brf Saturnus nr 8
Antal lägenheter
5 st
Antal lokaler
5 st
Organisationsnummer
715600-0882
Andel i föreningen
9%
Andel av årsavgift
6.65%

Bostadsrättsföreningen är en oäkta förening.

En betydande del av fastighetens yta är verksamhetslokaler ( tandläkare, café och frisör). Till den del dessa hyrs ut av föreningen har föreningen en hyresintäkt. Beroende på lokalernas yta klassar skattemyndigheten föreningen som oäkta.

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Järnagatan 2
Byggår:
1939
Lägenhetsnummer:
9
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Pris:
3 295 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 238 kr/mån. inkl värme, vatten, kabel-TV via Comhem och parkeringsplats.
Boarea:
85.2 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rok

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Intresseanmälan