Dillstigen 1

Eklundsnäs koloniområde, Södertälje

495 000 kr

Charmig stuga med gaveltomt på sjönära läge

Välkommen till Dillstigen 1 och denna charmiga kolonistuga belägen i populära Eklundsnäs koloniområde. Stugan ligger på en attraktiv gaveltomt med perfekt solläge. Här erbjuds ett luftigt och välplanerat allrum med vackert trägolv och vita väggar. Denna yta kan enkelt delas av till två om man vill ha en separat sovdel. Vackra ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och öppen yta till köket. Ute på verandan kan man njuta av kvällssolens sista strålar och på den stora lättskötta tomten är det bara fantasin som sätter stopp. Tillhörande rymligt förråd på tomten och parkeringsplats i anslutning till stugan. Bekvämt och bra. Här kan man även nyttja föreningshuset Aklejan för dusch- och tvättmöjligheter samt för privata tillställningar. Detta fina och harmoniska koloniområde ligger nära sjön Måsnaren och Eklundsnäsbadet, gångavstånd till busshållsplats och ca 3 km till Södertälje C och dess utbud. Bättre kan det inte bli.

Varmt välkommen på visning!

Kök

Charmigt kök med plats för matbord. Vackra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck med god arbetsyta utrustad med ho och förvaringsmöjligheter undertill.

Allrum

Luftigt och välplanerat allrum med vackert trägolv och vita väggar. Trivsam och lättmöblerat rum som enkelt kan delas av till två om man vill ha en separat sovdel. Fina ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och öppen yta till köket. Här finns tre skåp för förvaring samt ett kylskåp.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1-Plan
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Plåt
Ventilation
Självdrag
Uppvärmningssystem
Luftvärmepump och elradiatorer
Övrigt
För mer information se föreningens hemsida www.eklundsfaltet.se.

Tomten

Stugan är placerad i tomtens ena hörna vilket skapar goda ytor där endast fantasin sätter stopp. Här får man njuta av fruktträd, vindruvor och bärbuskar, stor gräsyta och lättskött tomt med gott om plats för spring och lek. Tillhörande rymligt förråd på tomten.

Arrendeavgift: 5 000 kr/år

Övriga byggnader

Rymligt förråd med el på tomten med gott om plats för trädgårdsredskap och dylikt. Säljaren önskar lämna kvar de flesta av trädgårdsredskapen.

Typ:
Kolonistuga
Gatuadress:
Dillstigen 1
Fastighetsbeteckning:
Hovsjö 1:2
Byggnadstyp:
1-Plan
Pris:
495 000 kr eller högstbjudande
Arrendeavgift:
5 000 kr/år
Boarea:
30 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum:
1 rok
Tomtarea:
400 kvm
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Intresseanmälan