Visning:

sön 9/10 kl 12:15-13:00

Ensta 6

Järna, Södertälje

6 500 000 kr

Gård med stor potential - attraktivt läge!

Nu kan vi gladeligen presentera denna fantastiska fastighet i Ensta mellan Järna och Nykvarn! En gård som erbjuder allt från jakt, djurhållning, m.m till ett välplanerat hus med fräscht kök och öppen planlösning mot allrummet, fyra rymliga sovrum, samt en fräsch groventré som även används som tvättstuga. Därutöver bor man dessutom med ett lyxigt badrum på bottenplan med bubbelbadkar, bastu, wc och dusch. Här finns möjligheter för ett eget stall på gården och med en areal om 40 623kvm är möjligheterna stora, det finns bl.a möjligheter för odlingar och egen verksamhet, det är endast fantasin som sätter stopp! På fastigheten finns det även hönshus, hundgård, dubbelgarage med möjlighet till att bygga uthyrningsdel samt, lada med två hästboxar (möjlighet till fler), rökeri och jordkällare.

Fastigheten är belägen i närhet till Järna, Nykvarn, Södertälje och Gnesta. Härifrån har du även Kallfors Golfklubb samt flera badsjöar i närheten. Tveka inte att höra av dig till mäklaren vid intresse. Varmt välkommen på visning!

Huvudbyggnad

Typ
1 - 1½ plan
Byggår

1977

Grund

Platta på mark

Stomme

Trä

Fasad
Trä
Fönster

3-glasfönster

Vatten/avlopp

Enskilt vatten. Enskilt avlopp.

Uppvärmning

Vattenburen värme via bergvärmepump.

Hall

Ljus välkomnande hall med klinkergolv, samt ett stort fönster som skapar ett fint ljusinsläpp i enten. God plats för skoställ samt klädhängare.

Stort badrum

Stort och lyxigt helkaklat badrum som erbjuder ett bubbelbadkar, bastu, wc och dusch, samt handfat med kommod och spegelskåp.

Groventre

Rymlig groventre/tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter i både lådor och klädhängare. Här erbjuds även tvättmaskin, torktumlare, samt en bänk med diskho.

Stort sovrum

Stort rymligt sovrum med fint ljusinsläpp som bl.a rymmer en dubbelsäng samt sängbord. Här finns goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.

Kök

Fräscht fullutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter i vita skåpsluckor samt lådor. Här finns även god plats för matbord. Fint ljusinsläpp och öppet mot vardagsrummet vilket skapar en extra hemtrevlig känsla.

Allrum

Luftigt och hemtrevligt allrum som rymmer en soffgrupp samt tv-möblemang. Rummet här fint ljusinsläpp och har utgång mot... samt öppen planlösning mot köket. Här erbjuds även en kamin som medför en extra mysig känsla till rummet.

Sovrum

Ljust sovrum med plats för enkelsäng och sängbord samt övrigt möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.

Övre plan

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum på övre plan med plats för soffgrupp och tv-möblemang eller annat möblemang.

Sovrum

Mysigt sovrum med spottar i taket, samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Här finns god plats för säng och sängbord samt övrigt mindre möblemang. I anslutning till rummet är ingången till övervåningens badrum.

Badrum

Helkaklat badrum med takfönster som släpper in fint ljus. Här erbjuds ett badkar, wc, samt handfat med kommod samt spegelglas.

Sovrum

Stort luftigt sovrum med god plats för bl.a dubbelsäng, sängbord samt tv-möblemang. Härifrån leds man även ut på den stora balkongen med utsikt över trädgården.

Tomten

Fastigheten erbjuder en stor tomt varav stora delar är med belysning för eventuell djurhållning.
God uppställningsplats m.m.

Driftskostnad

Uppvärmning
35 000 kr
Summa
35 000 kr

Pantbrev

Det finns 8 st pantbrev uttagna om sammanlagt 2 995 000 kr

Servitut/ planbestämmelser

Servitut: Rättigheter-förmån:
Samfällighet: Södertälje Ensta S:1


Last: Officialservitut Utrymme, 0181-83/29.1
Typ:
Hästgård
Gatuadress:
Ensta 6
Fastighetsbeteckning:
Ensta 1:4
Pris:
6 500 000 kr eller högstbjudande
Boarea/biarea:
143/30 kvm
Antal rum:
6 rok
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

sön 9/10 kl 12:15-13:00
Öppen visning. Anmäl dig så håller vi dig informerad. Välkommen!

Intresseanmälan