Ruts väg 6

Östra Kallfors, Södertälje

5 495 000 kr

Unik familjevilla i populärt område!

Varmt välkommen till detta välplanerade Anebyhus som är unikt i sitt utförande. Huset har en trevlig planlösning med bl.a 6,5m takhöjd i vardagsrummet, braskamin, ryggåstak, gott om förvaring och exklusiva materialval som bl.a kök och badrumsinredning från Ballingslöv, spotlights i taket och två helkaklade badrum. Huset har ett stort isolerat uterum med utgång till altan i sydväst med ogenerat läge.

Huset ligger med insynsskyddat läge på välanlagd trädgårdstomt med plan gräsmatta och asfalterad uppfart. Barnvänligt område med fotbollsplan och lekplats, cykelväg till Järna där det finns förskolor/skolor, pendeltåg, mataffärer, restauranger m.m. Nära till naturen med bl.a. motionsspår, utegym och Sörmlandsleden som passerar precis utanför.

Planlösning

Entréplan

Hall

Rymlig och välkomnande hall med gott om förvaring i skjutgarderob och även utrymme för hatthylla och skoställ. I hallen är det klinkergolv.

Kök

Välplanerat med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är från Ballingslöv och består av förvaring i skåp och lådor med vita luckor. I köket är det en köksö med extra diskho samt plats för att sitta med barstolar. Gott om arbetsytor på bänkskiva av ek.
Köket har maskinell utrustning från Siemens som rostfri kyl, frys, diskmaskin, ugn och micro samt induktionshäll. I sockeln finns en sockelsug. I köket är det utrymme för matbord för 6-8 personer samt utgång till uterummet.

Uterum

Stort rum med plats för både soffgrupp och matbord. I rummet är det klinkergolv med golvvärme samt öppningsbara glasväggar.

Vardagsrum

Med plats för soffgrupp och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en otrolig takhöjd på 6,5m. I vardagsrummet är det även en braskamin som är centralt placerad i huset.

Duschrum

Med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Dusch med duschväggar i glas, toalett, handfat med skåp under och spegel ovanför samt ljusinsläpp från fönster.

Sovrum/gästrum

Plats för enkelsäng och ytterligare möbel om så önskas. I rummet finns det plats för garderober.

Sovrum

Liknande storlek som gästrummet. Utrymme för säng och ytterligare möbel. Rummet har ett bra ljusinsläpp från fönster mot baksidan.

Tvättstuga

Med klinkergolv och gott om yta för att hänga kläder samt gott om förvaring i 3 st garderober. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanför samt grovkök. I tvättstugan är det även en ytterdörr.

2 Förråd

Med gott om förvaring på hyllor.

Övre plan

En trappa upp möts vi av ett rymligt allrum med generös takhöjd och plats för soffgrupp. Öppet till entréplan samt utgång till balkong.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Härligt ljusinsläpp från takfönster samt utrymme för byrå/möbel om så önskas. Från rummet når man även en klädkammare med gott om förvaring.

Sovrum

Med plats för både säng och byrå. Trevligt ljusinsläpp från fönster.

Badrum

Rymligt med grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Inredning som badkar, toalett, skåp med förvaring, dubbelhandfat med förvaring i lådor under samt en spegel ovanför. I rummet är det trevligt ljusinsläpp från fönster samt spotlights i taket.

Renoveringar

Förråd 2019

Carport 2019

Uterum 2019

Friggebod 2015

Byggnadssätt

Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem
Frånluftsvärmepump (Nibe 750)
Övrigt
Centraldammsugare samt sockelsug i köket.

Tomten

Välanlagd trädgårdstomt med asfalterad uppfart med kantsten och plana gräsytor. På tomten är det fruktträd som bigarråer, plommon och äppelträd samt bärbuskar som vinbär och krusbär. På tomten finns det även en lekställning med gungor, klättervägg och rutschkana.


Uteplats:

Stor träaltan i sydvästläge med utgång från uterum och entré. Ytterligare uteplats en trappa upp på balkong med utgång från allrummet.

Övriga byggnader

På tomten finns en isolerad friggebod. Ytterligare ett kallförråd på tomten samt en carport med plats för 2 st bilar.

TV och bredband

Internet finns via fiber (stadsnät). Tv finns via stadsnät och även antenn.

Driftskostnad

Uppvärmning
22 500 kr
Vatten/avlopp
4 500 kr
Samfällighet
4 200 kr
Summa
31 200 kr

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde
3 688 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Byggnadsvärde
2 856 000 kr
Markvärde
832 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttagna om sammanlagt 3 400 000 kr

Servitut/ planbestämmelser

Servitut: Rättigheter-förmån:
Gemensamhetsanläggning: Södertälje Kallfors GA:12, Gemensamhetsanläggning: Södertälje Kallfors GA:13
Planbestämmelser:
Ändring Av Dp (2007-12-12) Detaljplan (2006-08-22)
Typ:
Friliggande villa
Upplåtelseform:
Äganderätt
Gatuadress:
Ruts väg 6
Fastighetsbeteckning:
Kallfors 1:194
Byggår:
2011
Pris:
5 495 000 kr eller högstbjudande
Boarea:
202 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Tomtarea:
1 794 kvm
Ansvarig mäklare Gustav Ekström
070 645 11 41
gustav@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Intresseanmälan