Ekbacksvägen 39

Hölö, Södertälje

Villa Gesbo - Exklusivt boende - 35 min Stockholm!

Välkommen till denna exklusiva villa som uppfördes 2018 i utkanten av samhället och med gångavstånd till skola och dagis.

Huset har generösa ytor och en hög inredningsstandard, 3 - 4 sovrum, tre toaletter, två sällskapsrum och ett stort kök med matplats för 12 personer. 

I huset upplevs en fantastiskt rymd och ljus. Praktisk och genomtänkt planlösning och inredning som genomsyrar exklusivitet med platsbyggda lösningar.

Här finner ni bla. ett centralt placerat kök med köksö, marmorbänkar, dubbla diskhoar med hetvatten och dubbla ugnar. Badrummen är av yttersta klass med inbyggda duschar, specialdesignad inredning och vägghängda toaletter. Master bedroom har ett eget duschrum, klädkammare och utgång till tomten.

125 kvm träbelagd lärkaltan med access från kök, vardagsrum och ett badrum och ett perfekt skyddat solläge. På altanen finner man en belyst pool som värms upp via bergvärmeanläggningen och ett SPA-bad. Altanen är omgärdad av en ligusterhäck och har sol från morgon till kväll och plats för ett flertal sittgrupper.

På tomten finns även ett isolerat dubbelgarage och ett förråd.

Planlösning

Hall

Välkomnande ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Gott om förvaring i platsbyggd garderob. Klinkergolv, vitmålade väggar och spotlights.

Kök

Platsbyggt modernt kök med vita luckor och köksö med plats för 4 personer samt förvaring på båda sidor. Goda arbetsytor på bänkskivor av carraramarmor. Bänkskivorna är extra djupa för bättre arbetsytor. I köksön är det induktionshäll, frihängande fläkt och diskho med hetvatten- / vattenkran. I högskåpen är det 2 kombinerade kyl/frys, varmluftsugn, kombinerad ugn/micro. I köket finns det plats för stort matbord med plats för 10-12 personer. Här nås även altanen genom stort skjutparti. Klinkergolv 60x60, målade väggar och spotlights.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med plats för större soffa, fåtöljer, tv-bänk och övriga möbler. Från vardagsrummet nås altanen via ytterligare en skjutdörr. Klinkergolv 60X60, vitmålade väggar och spotlights.

Master bedroom

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. I detta sovrum har man egen klädkammare och duschrum. Utgång till entrésidan. Mysig heltäckningsmatta, målade väggar och spotlights.

Klädkammare

Gott om förvaring med garderober från IKEA.

Duschrum

Duschrum av yttersta klass med inbyggd dusch, specialdesignad inredning så som handfat med kommod och dubbla kranar, exklusiv spegel med belysning, 2 handdukstorkar och vägghängd toalett. På golvet är det marmorklinkerplattor 60x60 och vitt/marmor kakel på väggar.

Allrum

I den bortre delen av huset finns ett allrum mellan sovrummen med plats för soffa. Härligt ljusinsläpp från 3 fönsterpartier. Klinkergolv 60X60, vitmålade väggar och spotlights.

Sovrum

Med ljust enstavsparkettgolv och gråa väggar. Plats för säng och garderob.

Sovrum

Med ljust enstavsparkettgolv och gråa väggar. Plats för dubbelsäng och förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Detta rum går att göra till 2 sovrum.

Gästtoalett

Vid allrummet finns en gästtoalett med handfat, spegel med belysning och vägghängd toalett. På golvet är det fiskbenskakel och vitt kakel på väggar.

Duschrum

Duschrum av yttersta klass med inbyggd dusch, specialdesignad inredning så som handfat med kommod och kran, exklusiv spegel med belysning, 2 handdukstorkar och vägghängd toalett. På golvet är det marmorklinkerplattor 60x60 och vitt/marmor kakel på väggar. Praktisk utgång till altanen där ni har pool och spabad.

Tvättstuga med groventré

Rymligt tvättstuga med groventré med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda skåp och lådor. Tvättmaskin och torktumlare är på praktisk arbetshöjd. Bänk med diskho. Grått klinkergolv, vitmålade väggar och spotlights.

Övrigt

I hela huset är det målade väggar, spotlights och en takhöjd om 2,7 m.
Massiva vitmålade innerdörrar med 1 spegel. Ytterdörrar av teak. Fönstersmygarna är snedställda, vilket ger ett härligt ljusinsläpp och belysta med marmorskivor. Alla smygar (fönster/dörrar) är inmålade utan lister. Centraldammsugare. All belysning går att styra från mobil.
Förberett för braskamin. Vägghängd kamin kan medfölja.
Betongplattan har 30 cm Frigolit isolering med golvvärme, taket har 40 cm Gullfiber och ytterväggarna 31 cm Gullfiber. Alla invändiga väggar är isolerade och har råspont innanför gipsen.
Huset upplevs som väldigt tyst.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä liggande panel
Takbeklädnad
Betongpannor
Fönster
3-glasfönster isoler
Ventilation
Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem
Bergvärme

Tomten

Tomtarea: 1 642 kvm

Övriga byggnader

Dubbelgarage och isolerat förråd.

TV och bredband

Fiber

Driftskostnad

Uppvärmning
18 840 kr
Vatten/avlopp
4 800 kr
Renhållning
2 000 kr
Samfällighet
4 000 kr
Summa
29 640 kr

I kostnad för uppvärmning ingår kostnad för hushållsel.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde
3 370 000 kr (fastställt avseende år 2019)
Byggnadsvärde
2 882 000 kr
Markvärde
488 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttagna om sammanlagt 2 720 000 kr

Servitut/ planbestämmelser

Servitut: Rättigheter-förmån:
Gemensamhetsanläggning: Södertälje Österby GA:1 ändamål: Vägar
Planbestämmelser:
Detaljplan
Typ:
Friliggande villa
Upplåtelseform:
Äganderätt
Gatuadress:
Ekbacksvägen 39
Fastighetsbeteckning:
Tryckluften 15
Byggår:
2018
Byggnadstyp:
1 plan
Boarea:
176 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
5 rok varav 3 sovrum
Tomtarea:
1 642 kvm
Ansvarig mäklare Johanna Enström
073 964 86 44
johanna@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Intresseanmälan