Visning:

sön 14/8 kl 13:15-13:45

Fiskaruddsvägen 29B

Rönninge, Salem

8 995 000 kr

Den perfekta familjevillan med attraktivt läge!

Varmt välkomna till Fiskaruddsvägen 29B och denna nybyggda och pampiga familjevilla som ligger belägen i ett attraktivt område.

Invändigt karakteriseras bostaden av en generös takhöjd, en väl tilltagen planlösning med öppna ytor och vackra ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Säljarna har gjort alla rätt med stilrena och exklusiva materialval och smarta platsbyggda förvaringslösningar. Här erbjuds fyra sovrum, ett välutrustat och exklusivt kök med öppen planlösning mot det väl tilltagna vardagsrummet, två fantastiska badrum, ett allrum som kan göras om till ett femte sovrum, en tvättstuga med groventré samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober.

Utvändigt möts man av en stor och plan gräsmatta utrustad med bevattningssystem. Generös altan som sträcker sig runt husets hörna med ett härligt solläge och naturen direkt inpå. Modernt boende med solceller och smart system. Trivsamt och barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor. En kort och rofylld promenad bort når man sjön Uttran och fina promenadstråk. Kort avstånd till Rönninge C där matbutik, restauranger och caféer väntar och där pendeltåget tar dig bekvämt till Stockholm C på ca 30 min. Här är det lätt att trivas!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Planlösning

Entréplan

Hall

Stor och välkomnande hall som bjuder in till en trivsam känsla som är genomgående i husets samtliga rum. Den ljusa ekparketten löper vidare från hallen och in i kök och vardagsrum. Ytorna är ljusa och fräscha med goda möjligheter för förvaringsmöbel.

Kök

Välutrustat och stilrent kök i vitt med matchande bänkskiva och stänkskydd. Här är det goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. På den generösa köksön pryder en exklusiv dekton skiva där hela familjen kan samlas för trevliga stunder tillsammans. Goda sociala ytor med öppen planlösning mot allrum och matsalsdel. Vackra ljusinsläpp och trivsam vy mot naturen utanför. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, häll, inbyggd ugn, mikro, fläkt och vinkyl.

Vardagsrum

Vardagsrummet är väl tilltaget och genom det spröjsade fönstret lyser solens strålar in och skapar ett vackert ljusflöde. Här finns det plats för en stor och rymlig soffa med tillhörande möblemang där hela familjen enkelt kan slå sig till ro. Kaminen invid bjuder in till mysiga stunder när höstmörkret faller.

Matsalsdel

En ljuvlig matsalsdel där solens strålar flödar in från stora fönsterpartier. En generös yta där det stora middagsbordet enkelt inrymmer och där vänner och familj kan samlas vid årets alla högtider. Öppna ytor mot både kök och vardagsrum vilket skapar en luftig och social känsla. Härifrån når man den stora altanen för mysiga stunder i kvällssolen.

Sovrum

Sovrummet på nedre plan inrymmer dubbelsäng, sängbord och byrå. Förvaring kan ske i flera garderober. Även här är det vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Badrum

Badrummet är exklusivt inrett med matchande sten på både väggar och golv vilket skapar en lyxig känsla. Den moderna duschhörnan i industriell stil är en klockren kombination till den stilrena kommoden och toalettens svarta detaljer.

Tvättstuga

Hemmets tvättstuga har allt du behöver med goda arbetsytor, fina ljusinsläpp samt förvaringsmöjligheter i flertal skåp. Här är det utrustat med tvättmaskin, torktumlare, fönster och groventré.

Övre plan

Sovrum x3

Alla tre sovrummen på övre plan är rymliga med goda ytor för säng, sängbord och garderober. Master bedroom bjuder även på platsbyggda förvaringslösningar samt fransk balkong med vy över tomten och grönskan utanför.

Badrum

Även badrummet på övre plan är exklusivt inrett med matchande sten på väggar och golv. Stilrena materialval med svarta detaljer. Njut av dubbla handfat med stor kommod, spegel, lyxigt badkar i svart, wc och vädringsfönster.

Allrum

Allrummet på övre plan nyttjas idag som ett tv-rum men kan lika gärna nyttjas som ett extra sovrum. Här är det vackert parkettgolv med vitmålade väggar.

Klädkammare

Intill finns en rymlig klädkammare för goda förvaringsmöjligheter.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Grund
Krypgrund
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Fönster
3-glasfönster isoler
Ventilation
Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem
Frånluftsvärmepump

Tomten

Tomtarea: 1 273 kvm

TV och bredband

Fiber

Driftskostnad

Vatten/avlopp
4 776 kr
Renhållning
3 156 kr
Hushållsel
30 000 kr
Summa
37 932 kr

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde
1 385 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Markvärde
1 385 000 kr
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttagna om sammanlagt 6 375 000 kr

Servitut/ planbestämmelser

Planbestämmelser:
Detaljplan
Typ:
Friliggande villa
Upplåtelseform:
Äganderätt
Gatuadress:
Fiskaruddsvägen 29B
Fastighetsbeteckning:
Boktorp 32
Byggår:
2021
Byggnadstyp:
1 ½ plan
Pris:
8 995 000 kr
Boarea:
195 kvm. enligt bygglovsritning.
Antal rum:
6 rok varav 4 sovrum
Tomtarea:
1 273 kvm
Ansvarig mäklare Johanna Enström
073 964 86 44
johanna@bolundvall.se

Visningar

sön 14/8 kl 13:15-13:45
Anmälan krävs - Välkommen!

Intresseanmälan