Linnégatan 6

Mariekäll, Södertälje

1 895 000 kr

3:a med egen tomt i Mariekäll!

Sällan till salu! Nu erbjuds denna välplanerade trerumslägenhet med stora sociala ytor. Till lägenheten hör balkong med trapp ner till egen tomt i västerläge! Här bor man i en ljus och fin lägenhet med rymliga sovrum, fönster i flera väderstreck och i en stabil HSB förening. Bostaden ligger i ett attraktivt område med gångavstånd till mataffär, kommunikationer, Södertälje C och dess utbud. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!
Varmt välkommen.

Rumsbeskrivningar

Hall

Välkomnande hall med avhängningsyta på hatthylla och krokar. Längre in i hallen är det förvaring i en inbyggd garderob. Hallen har ytskikt som grått laminatgolv och vävtapet på väggarna.

Kök

Rymligt med gott om förvaring i skåp och lådor med vita luckor. Köket har maskinell utrustning som spis med ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. I köket erbjuds härligt ljus från stort fönster mot innergård och utrymme för matbord för 4-6 personer.
I köket är det samma laminatgolv som i hallen och målade väggar.

Duschrum

Inrett med handfat, spegelskåp, toalett, dusch och högskåp. I duschrummet är det vitt kakel på väggarna och plastmatta på golvet.

Sovrum

Med generösa ytor och gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möbel om så önskas. Rummet har härligt ljus från fönster mot innergården. Rummet har gott om förvaring i två st inbyggda garderober. I rummet är det trämönstrat laminatgolv och blå tapet på väggarna.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med gott om utrymme för stor soffgrupp och matbord om så önskas. Rummet erbjuder ett generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti mot balkongen och tomten. Från vardagsrummet nås även balkongen.
I vardagsrummet är det tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum

Med gott om plats för dubbelsäng. I rummet är det förvaring i inbyggd garderob. Rummet har laminatgolv och tapetserade väggar.

Uteplats
Från vardagsrummet är det utgång till en balkong med utrymme för sittgrupp. Från balkongen är det en trapp ned till egen tomt med gräsmatta och trälagd uteplats med insynsskydd från häck.

Föreningen

Namn
HSB Klintonia
Adress
Linnégatan
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
715600-0411
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Tillåts juridisk person?
Nej
Äger föreningen marken?
Ja
Andel i föreningen
1.7347%
Indirekt nettoskuldsättning
262 781 kr.
Pantsatt
Nej

Driftskostnader per mån

Hushållsel
350 kr
Summa
350 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Linnégatan 6
Område
Mariekäll, Södertälje
Postadress
151 44 SÖDERTÄLJE
Förening
HSB Klintonia
Lgh.nr
30 / 1003
Boarea
69.5 m²
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Våningsplan
Våning 1 av 3. Hiss finns ej.
Balkong
Ja
Månadsavgift
5 225 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning, internet och kabel-TV.
Pris
1 895 000 kr eller högstbjudande
Gustav Ekström Ansvarig mäklare

Dokument & Länkar

Intresseanmälan

1