Dansbanestigen 2

Södertälje

Renoverad fyra med stilrena materialval och balkong i söderläge!

På Dansbanestigen 2 erbjuds nu denna ljusa, stilrena och moderna fyra om 95 välplanerade kvadratmeter. Här bor man med renoverade ytskikt, ett fullutrustat kök, badrum med stilrena materialval utrustat med tvättmaskin och torkskåp samt en inglasad balkong i söderläge. Utöver det erbjuder bostaden tre rymliga sovrum, gästtoalett och goda förvaringsmöjligheter i flertal garderober.

Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till förskolor, skolor, kommunikationer, mataffärer, sjukhus och grönområden.

Välkommen.

Planlösning

Hall

Välkomnande hall med öppna ytor och goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderober med spegeldörrar. Vitmålade väggar och svart golv som fortsätter in i köket.

WC

I anslutning till hallen når man gästtoaletten. Här är det stilrena materialval med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna med svarta detaljer. Utrustat med wc, handfat med kommod och spegel med spotlights.

Kök

Modernt kök i vitt med goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Ovanför den svarta bänkskivan är det turkost kakel. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn, mikro och fläkt.

Vardagsrum

I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, soffbord, tv-möbel, bokhylla och dylikt. Här är det fint parkettgolv och vitmålade väggar/fondvägg. Härifrån når man den härliga och inglasade balkongen med fint solläge i söder.

Badrum

Lyxigt och stilrent badrum med mörk klinker på golv och ljust kakel på väggarna. Utrustat med wc, handfat med kommod, duschväggar i glas, spegelskåp, tvättmaskin, torkskåp, spotlights i tak samt behaglig golvvärme.

Sovrum

Alla tre sovrummen erbjuder en välplanerad yta med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Ljusa väggar och stilrent golv i valnöt.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
1 av 1, hiss finns.

Övriga byggnader

Ett källarförråd hör till lägenheten. Sophus utanför porten.

Man kan även nyttja lusthus och lekstuga som finns i folkparken.

Bilplats

Parkeringsplats kostar 200kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

TV och bredband

Tv-basutbud ingår i avgiften. Internet ingår i avgiften.

Driftskostnad

Hushållsel
400 kr
Summa
400 kr

Föreningen

Namn
Brf Backen I Folkparken, Södertälje
Organisationsnummer
769602-4889
Andel i föreningen
6.35663%
Andel av årsavgift
6.35663%

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Dansbanestigen 2
Byggår:
2000
Lägenhetsnummer:
00343
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Månadsavgift:
4 974 kr/mån. inkl värme, vatten, kabel-tv och internet.
Boarea:
95 kvm
Antal rum:
4 rok
Ansvarig mäklare Johanna Enström
073 964 86 44
johanna@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan