Dalgatan 7

Centralt, Södertälje

1 075 000 kr

Här presenteras en hemtrevlig, modern och välskött 1:a på. En välkomnande och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och ett fräscht badrum är bara några få av flertalet fina egenskaper denna fantastiska lägenhet erbjuder. I denna välplanerade 1:a är det inga problem att få plats med både säng, soffa och soffbord. Det finns goda möjligheter för god matlagning och härliga stunder i det fräscha och moderna köket. Perfekt för dig som söker efter din första egna bostad!

Planlösning

Hall

Rymlig och välkomnande hall med mörkt klinkergolv. Här finns goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober åt vänster om ytterdörren. Åt höger erbjuds god plats för förvaringsmöbel och möjligheter att snabbt hänga av sig.

Allrum

Hemtrevligt och luftigt allrum med plats för både säng, soffa och soffbord. Här fångar rummet upp det fina ljuset från två stora fönster i ... läge.

Kök

Intill det fina allrummet finner du ett modernt och nyrenoverat kök. Här erbjuds god förvaring i både skåpsluckor och kökslådor. Även här ges ett fint ljusinsläpp från ett stort fönster.

Badrum

Ett fräscht och helkaklat badrum med dusch. Här erbjuds ett handfat med kommod samt ett spegelskåp ovanför med goda förvaringsmöjligheter.

Byggnadssätt

Våningsplan
2 av 4, hiss finns.

Bilplats

Parkeringsplats kostar 325kr/mån.
Garageplats kostar 600kr/mån.
Separat kösystem tillämpas.

TV och bredband

ingår i månadsavgift

Föreningen

Namn
BRF Dalgatan 5-11A
Antal lägenheter
64 st
Organisationsnummer
769615-0122

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Gatuadress:
Dalgatan 7
Byggår:
1968
Lägenhetsnummer:
13
Pris:
1 075 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
1 618 kr/mån. värme, vatten, kabel-tv internet.
Boarea:
25.5 kvm
Antal rum:
1 rok
Ansvarig mäklare Carl-Magnus Ekström
070 560 02 64
Carl-Magnus@bolundvall.se

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

Dokument & Länkar

Intresseanmälan